Fisting! Για Τολμηρούς Σκλάβους – Gay Domination & BDSM

Fisting! Για Τολμηρούς Σκλάβους – Gay Domination & BDSM
Στην Gay BDSMκουλτούρα , απο τις αρχές της δεκαετίας του 1970 όταν η κοινότητα άρχισε να αναδύεται στις ΗΠΑ , το Fisting έπαιζε σημαντικό ρόλο στα σεξουαλικά φετιχιστικά παιχνίδια τους και μάλιστα ήταν απο τα φετίχ εκείνα που αντέγραψαν οι Γυναίκες Αφέντρες προκειμένου να προσφέρουν εκτεταμένο Anal Training στους υποτακτικούς τους .

Παρόλο λοιπόν που το Fisting έχει σαν τεχνική υιοθετηθεί απο όλους τους οπαδούς του BDSM , παρόλο αυτά , δεν έχει τύχει της ανταπόκρισης και της φήμης που έχει ανάμεσα στους Gay Αφέντες και υποτακτικούς .

Στο κόσμο των Γυναικών , ενώ το στραπον έχει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση ενός σκλάβου μιας και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της υποταγής και της παράδοσης του  ,τοfisting το επιλέγουν σε εξεζητημένα σενάρια υποταγής και εξευτελισμού όπου ο σκλάβος θα δεχτεί την γροθιά της Αφέντρας στο πρωκτό του , ώς υπέρτατο εργαλείο ταπείνωσης .

Στις περιπτώσεις όμως των GayBDSM Session τα πράγματα ειναι αρκετά σκληρότερα ανάμεσα στον Αφέντη και τον υποτακτικό .

Εκτός απο το απαραίτητο εξευτελισμό που δίνει ο Αφέντης στον σκλάβο , το άγριο σέξ , θεωρείται must μιας και υποτακτικός θα πρέπει να υπηρετήσει το πέος του Αφέντη με όλη του την αφοσίωση .

Στα session αυτού το είδους , αφού ο σκλάβος δεχτεί ταπείνωση , σωματική τιμωρία και εξευτελισμό , υποχρεώνεται απο τον Αφέντη να του κάνει στοματικό σέξ και φυσικά προσφέρει το κωλαράκι του για ένα άγριο και βίαιο πήδημα σε απίθανες στάσεις .

Το σενάριο όμως δεν τελειώνει εκεί μιας και η εκπαίδευση του σκλάβου πρέπει να συνεχίσει ακόμα και μετά την εκσπερμάτιση του Αφέντη . Επιπλέον πρέπει ο υποτακτικός , να αισθανθεί ακόμα μεγαλύτερη ταπείνωση οπότε και να φτάσει στην ηδονή !

Εκεί λοιπόν έρχονται οι φαντασιώσεις «καταστροφής πρωκτού» (Anal Destruction ) όπου ο Αφέντης αρχίζει να βάζει ένα ένα τα δάκτυλα του , μέσα στον ήδη ανοιγμένο απο το σέξ , πρωκτό του σκλάβου .

Το συγκεκριμένο παιχνίδι , θεωρείται ακραίο και πρέπει να εξασκείται με μεγάλη προσοχή , χωρίς βιασύνη και υπερβολές μιας και δεν είναι λίγα τα περιστατικά σοβαρού τραυματισμού στην συγκεκριμένη περιοχή .

Ο Αφέντης , με προσεκτικές κινήσεις , βάζει το ένα μετά το άλλο τα δάκτυλα μέχρι να καταφέρει και τα 4 μέσα στο πρωκτό του σκλάβου του .

Στο συγκεκριμένο σημείο , οι περισσότεροι σταματούν μιας και είναι ήδη επίπονο αλλά όσο περνάει η ώρα , με συνεχείς κινήσεις και λιπαντικό , μπορεί ο μύς του πρωκτού να χαλαρώσει και να δεχτεί και τον αντίχειρα μαζί με τα υπόλοιπα δάκτυλα .

Οι έμπειροι υποτακτικοί ,δέχονται μέχρι και τον καρπό του Αφέντη τους σε κανονική γροθιά . Όσοι το εξασκούν , θεωρούν ότι η ηδονή είναι ανυπέρβλητη και το ψυχολογικο εφέ της καταστροφής του πρωκτού (Anal Destruction) είναι επίσης αξεπέραστο , ειδικά σε αισθήματα εξευτελισμού και υποταγής που γεννιόνται στο μυαλό ενός υποτακτικού που δέχεται μια γροθιά με αυτό το τρόπο .

Οι έμπειροι Αφέντες αλλα και Γυναίκες Αφέντρες που κάνουν αυτό το παιχνίδι, γνωρίζουν τα όρια του ανθρώπινου σώματος και γνωρίζουν επίσης ότι απο την στιγμή που ένας υποτακτικός ζητήσει Fisting μπορεί να απαιτηθούν μέχρι και 5 ραντεβού (sessions ) όπου θα πρέπει να γίνει εξάσκηση με δονητές μέχρι να συνηθίσει ο μύς του πρωκτού και να αντέξει την διείσδυση .

Στις ΗΠΑ , υπάρχει μέχρι και ειδικός κωδικός στις επικοινωνίες των ασθενοφόρων όταν τους καλούν σε ατυχήματα και τραυματισμούς που προέρχονται απο παιχνίδια Fisting .

Επισημαίνω ακόμα μια φορά ότι οι τραυματισμοί στην περιοχή του πρωκτού μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε θάνατο , γιαυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε  όσους θέλουν να κάνουν Fisting , ειδικά στην Ελλάδα που δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες έμπειροι !

πηγή: kinkyfantasiesonline.blogspot.gr

 

gay tilefoniko sex

γκει φωτογραφιες

Γκει γνωριμιες αθηνα
γκει ερωτικες ιστοριες

 

γκέι ιστορίες

γκει γνωριμίες

γκέι γνωριμίες για σεξ

γκει ιστορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button