Gay ιστορία – Ένας ομοφυλόφιλος στην Αφρική

Gay ιστορία – Ένας ομοφυλόφιλος στην Αφρική
Πριν από δέκα χρόνια περίπου είχα βρεθεί στη Ροδεσία. Είχα καταλύσει σε ένα μικρό ξενοδοχείο ελεεινής κατηγορίας, με ένα γκρουπ για μια βδομάδα, αλλά είχα φροντίσει να αποκοπώ απ’ αυτό ακολουθώντας το δικό μου ταξιδιωτικό οδηγό και φτιάχνοντας το δικό μου πλάνο περιηγήσεων. Ο ξενοδόχος μου είχε συστήσει ένα γέρο μαύρο για οδηγό στις περιπλανήσεις μου στα αξιοθέατα της χώρας. Είχαμε κανονίσει επίσκεψη σε ένα από τα πάρκα άγριων ζώων. Είχα εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα και τον περίμενα υπομονετικά στο μπαρ του ξενοδοχείου. Από το τζάμι είδα να σταματά ένα τζιπ σηκώνοντας σύννεφο σκόνης και να βγαίνει ένας πανέμορφος νέος ντόπιος άντρας με στρατιωτική στολή. Είχε κοψιά αθλητή και το γνωστό αφρικάνικο σουλούπι. Τα σκοτεινά του μάτια έψαξαν με επιμονή στο μπαρ και καρφώθηκαν με ανακούφιση πάνω μου. Κατευθύνθηκε χαμογελώντας προς το μέρος μου.
– “Σας γνώρισα από τα ξανθιά μαλλιά”, είπε με συστολή…. “Ο παππούς μου δυστυχώς αρρώστησε και με παρακάλεσε να έρθω στη θέση του”, δικαιολογήθηκε.

 γκέι ιστορία

Προφανώς δεν είχα αντίρρηση και σε λίγο βρισκόμασταν μέσα στο τζιπ να συζητάμε άνετα σαν παλιοί γνώριμοι περί ανέμων και υδάτων, σε μια ατέλειωτη διαδρομή προς αναζήτηση των άγριων θηρίων. Γνώριζε πολύ καλά την περιοχή και η ξενάγησή του ήταν πλήρης και ευχάριστη. Μου εξομολογήθηκε ότι ανήκε στο στρατό και ότι ήταν παντρεμένος με πέντε παιδιά και αυτό τον ανάγκαζε να κάνει και άλλη δουλειά, όπως αυτή του ξεναγού, για να συμπληρώνει το μισθό του. Τον κοιτούσα παραξενεμένος. Ήταν αρκετά νέος για να έχει τόσο μεγάλη οικογένεια. Σα να κατάλαβε τη σκέψη μου με ρώτησε:

– “Εσύ δεν έχεις οικογένεια;”

– “Όχι”, του απάντησα κοφτά ….”Δεν είμαι παντρεμένος”.

Με κοίταξε με απορία. Του φαινόταν αδιανόητο ένας τριανταπεντάρης σαν κι εμένα να είναι ακόμα ανύπαντρος. Απέφυγα να συνεχίσω τη συζήτηση. Έστρεψα αφηρημένα το βλέμμα έξω από το τζάμι του παραθύρου προς το βάθος της ζούγκλας και βυθίστηκα στις αναμνήσεις μου.

 

——————————————–  flashback ——————————————–  

Ήμουν ομοφυλόφιλος από τα 18 μου. Σ’ αυτό κατέληξα εντελώς απροσδόκητα όταν ήμουν στο πρώτο χρόνο στο Πανεπιστήμιο. Βρισκόμουν στο Μαρόκο προσκαλεσμένος από ένα συμφοιτητή μου να περάσω μερικές μέρες – καλή ώρα όπως και τώρα – σ’ αυτή την άγνωστη για μένα χώρα.

 

Η πρώτη μέρα πέρασε πολύ όμορφα. Η επόμενη ήταν αργία και έμεινα στο κρεβάτι για ύπνο μέχρι αργά το μεσημέρι. Όταν ξύπνησα διαπίστωσα ότι ήμουν μόνος στο σπίτι. Κατέβηκα στη κουζίνα για πρωινό. Ενώ το ετοίμαζα, άκουσα θόρυβο από την πόρτα υπηρεσίας και σε λίγο πρόβαλλαν δύο άραβες με τη χαρακτηριστική κελεμπία και το σαρίκι, ένας γεροδεμένος σαραντάρης τελείως καραφλός και ένας αρκετά νεότερος, περίπου στην ηλικία μου, πολύ αδύνατος με έντονα χαρακτηριστικά και κοντό σγουρό μαλλί.

 

Ξαφνιάστηκαν από την παρουσία μου και αλληλοκοιτάχτηκαν. Ο μεγαλύτερος άντρας έκανε ένα αδιόρατο νεύμα και κινήθηκαν και οι δύο συγχρόνως προς το μέρος μου. Πλησίαζαν νωχελικά. Ένοιωθα μια απροσδιόριστη απειλή. Χαμογέλασα βεβιασμένα και τους χαιρέτησα χαμηλόφωνα. Εκείνοι σταμάτησαν ένα βήμα μπροστά μου και σαν να είχαν συνεννοηθεί άρχισαν να τρίβουνε πάνω από την κελεμπία τους αργά και επιδεικτικά τα γεννητικά τους όργανα. Με κοιτούσαν έντονα χαμογελώντας κοροϊδευτικά.

 

Ο καραφλός άπλωσε το χέρι και χάιδεψε τα μαλλιά μου δυνατά. Δεν κουνήθηκα. Είχα παγώσει στη θέση μου. Ο νεότερος άντρας άρχισε να με γυροφέρνει εξετάζοντας με εξονυχιστικά. Κάτι είπαν στη γλώσσα τους που δεν κατάλαβα και στράφηκαν πάλι προς το μέρος μου. Πανικοβλημένος κατευθύνθηκα με γρήγορα βήματα προς την κάμαρα μου. Με ακολούθησαν. Ο νεαρός έτρεξε ξοπίσω μου και με πρόλαβε στην είσοδο της κρεβατοκάμαρας. Με άρπαξε στην αγκαλιά του και με έσυρε μέσα στο δωμάτιο. Πέσαμε και οι δυο στο μεγάλο κρεβάτι.

 

Ο μεγαλύτερος άντρας έφτασε με μικρή καθυστέρηση. Είχε βγάλει το παντελόνι του και μια βαρβάτη μισοσηκωμένη ψωλή ταλαντευόταν ανάμεσα στα σκέλια του. Ο νεαρός προσπάθησε να με ακινητοποιήσει μπρούμυτα από κάτω του. Αντιστάθηκα. Έπεσε βίαια πάνω μου. Παλέψαμε, ήταν όμως πιο δυνατός. Σε λίγο βρισκόμουν πεσμένος στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι χωρίς βρακί και αυτός, φορώντας μόνο το σώβρακό του, ήταν γονατισμένος πίσω μου. Τράβηξε τη ψωλή του πάνω από το λάστιχο του σώβρακου με το δεξί του χέρι και το σάλιωσε με το αριστερό. Ο πούτσος του είχε φουσκώσει και σκληρύνει υπερβολικά. Βρισκόταν σε πλήρη στύση, αποκαλύπτοντας ένα παλούκι τεραστίων διαστάσεων.γκέι αγγελίες

– “Έτοιμος να τον αρπάξεις, αγόρι;”, με ρώτησε γελώντας πρόστυχα.

– “Ηρέμησε”, απάντησα, προσπαθώντας να δείχνω όσο πιο ψύχραιμος μπορούσα… “Τον έχεις πολύ μεγάλο… Θα με σκοτώσεις…”, ψέλλισα τρομοκρατημένος από το αναπάντεχο που μου τύχαινε.

 

Θεώρησα ανώφελο να συνεχίσω. Ο νεαρός κατέβασε το βρακί του μέχρι τα γόνατα και, κρατώντας το κατάμαυρο καυλί του σταθερά στη χούφτα του, άρχισε να κτυπά τα κωλομέρια μου με το πρησμένο πουτσοκέφαλό του.

– “Πρόκειται να σου γαμήσω το κωλαράκι τώρα αμέσως, ασπροκώλη”, σφύριξε και ακούμπησε το αριστερό του χέρι στη μέση μου, ακριβώς πάνω από τα κωλομέρια μου ….”Ετοιμάσου, αγόρι…. Σου έρχομαι!”, ούρλιαξε ασυγκράτητος.

 

Έτριψε την ουρήθρα του πρησμένου πουτσοκέφαλου του πάνω-κάτω σ’ όλο το μήκος της χαραμάδας μου και στη συνέχεια το οδήγησε κατευθείαν στον στόχο του.

– “Είσαι τεράστιος!”, διαμαρτυρήθηκα πάλι, καθώς εκείνος προσπαθούσε να σπρώξει τη γυμνή βάλανο μέσα στη κωλοτρυπίδα μου.

– “Ήδη μπήκε!”, ήρθε η απάντηση θριαμβευτικά.

 

Με είχε ακινητοποιήσει με την κοιλιά στο στρώμα και τον κώλο τουρλωμένο και γλίστρησε ανυπόμονα την χοντρόπουτσα του μέσα μου. Ούρλιαξα από την σκληρή διείσδυση, ένοιωθα να ανοίγω στα δύο.

– “Χριστέ μου!”, φώναξα και προσπάθησα με το αριστερό μου χέρι να τον απωθήσω μακριά μου.

– “Πρόκειται να σε ξεσκίσω για τα καλά, ομορφόπαιδο”, μου είπε εκείνος, βάζοντας τον δεξιό του βραχίονα στον αριστερό ώμο μου και σπρώχνοντας το χέρι μου πάλι κάτω στο κρεβάτι ….

 

Άρχισε να με γαμάει ακόμη σκληρότερα! Με πηδούσε κτηνωδώς, με τ’ αρχίδια του να κτυπούν στα κωλομέρια μου. Εγώ ούρλιαζα, μούγκριζα και αγωνιζόμουν απεγνωσμένα, παρακαλώντας τον να χαμηλώσει το ρυθμό του ή να σταματήσει. Εκείνος αγνόησε τα παρακάλια μου και συνέχισε να πυρπολεί τη τρυπούλα μου με το τεράστιο καβλί του, απολαμβάνοντας την ευχαρίστηση που έδινε στη χοντρόπουτσα του το άγριο γαμήσι του σφικτού κωλαράκου μου.

 γκει ιστορια σεξ

Κάποια στιγμή τράβηξε τη ψωλή του από τη τρύπα μου. Με ανακούφιση νόμισα ότι το μαρτύριο μου τέλειωσε. Έκανα λάθος όμως. Ο νεαρός μαροκινός, ασυγκράτητος από την καύλα, ξαναστόχευσε και βύθισε πάλι την πούτσα του μέσα μου, εμβολίζοντας το πουτσοκέφαλο κατ’ ευθείαν στα έντερα μου με όση δύναμη είχε. Ούρλιαξα!

 

– “Έτσι μπράβο αγόρι μου!” αναφώνησε ο σύντροφος του….. “Έτσι πρέπει να τον γαμείς!…..Έτσι γαμούν οι μαροκινοί άντρες.”

 

Με εμβόλισε ξανά και ξανά. Με μεταχειριζόταν σαν τρόπαιο. Εκείνη τη στιγμή, ήμουν γι’ αυτόν ο λευκός παθητικός που γαμιόταν, ενώ εκείνος ήταν ο άραβας ενεργητικός που γαμούσε. Με γαμούσε με τον 30 εκατοστά πούτσο του και προφανώς νόμιζε ότι μου έκανε τέτοιο γαμήσι που πολλοί παθητικοί ούτε στο όνειρό τους δεν θα είχαν απολαύσει. Με εμβόλιζε σκληρά και δυνατά με τη χοντρόπουτσα του σε πλήρη στύση!

 

Και ξαφνικά πριν προλάβει να πει άλλη κουβέντα άρχισε να χύνει ασταμάτητα βαθιά μέσα μου. Η αίσθηση του καυτού σπέρματος μέσα στην κοιλιά μου με αναστάτωσε. Ήδη είχα μισοκαυλώσει. Βγήκε από μέσα μου και με έσπρωξε μαλακά στην άλλη άκρη του κρεβατιού. Ένοιωθα καταντροπιασμένος. Δεν πρόλαβα όμως να συνέλθω.

 

Δίπλα μου βρισκόταν ο άλλος μαροκινός. Ένας τραχύς τύπος που μ’ άρπαξε με τη χερούκλα του απ’ το καυλί και τα αρχίδια και με τράβηξε βίαια προς το μέρος του. Αισθάνθηκα τον πούτσο του να μεγαλώνει. Αφού με αναποδογύρισε, με κάρφωσε από το πλάι. Όταν φτιάχτηκε για τα καλά, το καυλί του παρέμεινε μέσα μου ακίνητο για μερικά λεπτά και κατόπιν ξεκίνησε δεύτερο γύρο. Αυτή τη φορά κράτησε πολύ περισσότερο. Με την τρυπούλα μου υγρή και ξεχειλωμένη καύλωνα όλο και περισσότερο και ανταποκρινόμουνα στα κτυπήματα του. Ο γαμιάς μου το κατάλαβε και άρχισε να γελάει.

 

Μου ψιθύρισε στο αυτί ότι ο νεαρός συμμαθητής του τους τροφοδοτούσε άθελα του από καιρού εις καιρόν με σχολιαρόπαιδα που τα διακόρευαν, αλλά δεν τους είχε φέρει ποτέ ένα αγόρι τόσο όμορφο, με τόσο ωραίο σωματάκι και με τόσο βαθιά κωλοτρυπίδα, αλλά και τόσο ξεκωλιάρικο που ζητούσε σαν πουτάνα τόσο ξελιγωμένα να γαμηθεί. Τα λόγια του με άναβαν. Ανταποκρινόμουν ασύστολα και το φχαριστιόμουν.

 

Εν τω μεταξύ ο νεαρός δίπλα μας άρχισε να παραπονιέται ότι το κρεβάτι κουνιόταν από το πήδημα και ότι του είχε σηκωθεί πάλι – όπως μου εξήγησε ο γαμιάς μου χασκογελώντας. Δεν του χάλασε χατίρι. Με κύλησε στη κοιλιά μου και με ξανάριξε στα χέρια του νεαρού φίλου του. Ξανασυνάντησα το ζεστό καυλί του με μεγάλη ευχαρίστηση. Εκείνος άρχισε αμέσως ένα πολύ σκληρό και γρήγορο γαμήσι και, μετά από ένα ανελέητο σφυροκόπημα με αχ και οχ από τη μεριά μου, ξεσπάσαμε και οι δυο συγχρόνως πάνω στο διπλό κρεβάτι μου.

 

Έφυγαν, αφήνοντάς με καταξεσκισμένο και μέσα στο ψωλόχυμα. Ήταν όμως η αφετηρία στη ζωή μου ως ομοφυλόφιλου.

 

————————————–  τέλος flashback —————————————-  

 

 

– “Φτάσαμε”, με συνέφερε η φωνή του οδηγού μου, δείχνοντας μου ένα όμορφο ξενοδοχείο, χωμένο στην πυκνή τροπική βλάστηση.

 

Τον κοίταξα όλο σημασία, μισοκαυλωμένος από τις σκέψεις. Ασυναίσθητα, το χέρι μου απλώθηκε στον καβάλο του και τον χούφτωσα. Με κοίταξε ψύχραιμα και με άφησε να τον χαϊδέψω για λίγο. Άρχισε κι αυτός να καυλώνει. Χαμογέλασε και πρότεινε να μπούμε στο ξενοδοχείο. Ο πανύψηλος μελαψός θυρωρός παρακολουθούσε με πονηρό βλέμμα.

 

Έκλεισε δύο δωμάτια και με συνόδευσε τελείως αδιάφορος στο ασανσέρ και κατά μήκος του διαδρόμου προς το δωμάτιο μου προσπερνώντας το προσωπικό του ξενοδοχείου. Τελικά, μόλις βρεθήκαμε στο δωμάτιο μου, μόνοι οι δυο μας, αρχίσαμε να φιλιόμαστε ασυγκράτητοι. Του ξεκούμπωσα βιαστικά το παντελόνι και πετάχτηκε έξω μια κατάμαυρη δυνατή ψωλή. Επιτέλους, βρισκόμουν με έναν βαρβάτο επιβήτορα. Αυτός, με το θεσπέσιο μαύρο καυλί του και το σώμα ποδοσφαιριστή. Και εγώ, όλος προσμονή, περιμένοντας να γευτώ ένα θεϊκό γαμήσι, χαμένος στην καρδιά της Αφρικής.

 

– “Ας κάνουμε ένα ντους”, είπε, “είμαι ιδρωμένος από το ταξίδι”.

 

Έβγαλε τη στολή του χωρίς τυπικότητες ή αμηχανία, γδύθηκε τελείως αποκαλύπτοντας τη μαύρη γύμνια του μπροστά μου. Γδύθηκα βιαστικά κι εγώ για να ταιριάζω με τη γύμνια του. Το σώμα του ήταν λυγερό, μυώδες, όλο νεύρο. Το μαύρο δέρμα του γυάλιζε στο μισοσκόταδο. Ο πούτσος του είχε ήδη σηκωθεί. Πλησίασα, τον πήρα στα χέρια μου και άρχισα να του τον παίζω.

 

– “Έλα”, είπε και με τράβηξε προς το μπάνιο.

 

Ετοιμάσαμε το ντους, ενώ συγχρόνως φιλιόμασταν και χαϊδευόμασταν καθώς γυρίζαμε τις στρόφιγγες για να ρυθμίσουμε τη ροή και τη σωστή θερμοκρασία. Το καυλί μου ήταν τόσο σκληρό που πονούσε.

 

Ο μαύρος πούτσος του είχε σηκωθεί και παλλόταν στο δυνατό φως του λουτρού. Μπήκαμε στο ντους, και αρχίσαμε να σαπουνίζουμε ο ένας το σώμα του άλλου. Ο άσπρος αφρός κυλούσε στο ωραίο, μυώδες σώμα του, και τους δυνατούς μαύρους μυς του που γυάλιζαν και γλιστρούσαν μέσα στους αφρούς του σαπουνιού.

 

Σαπουνίστηκε πρώτος κάτω από το καυτό νερό και βρήκα την ευκαιρία να τρέξω τα χέρια μου σε όλη την πλάτη του, το μέτωπό του, καθυστερώντας επίτηδες στο σηκωμένο καβλί του και ανοίγοντας όσο μπορούσα πιο ερωτικά το άνοιγμα της ρωγμής ανάμεσα στα ολοστρόγγυλα σφικτά κωλομέρια του. Με άφησε να ψαχουλέψω με το δάχτυλό το άνοιγμα του, και να αγγίξω το ευαίσθητο σημείο του. Προτού όμως να προφτάσω να του χώσω κωλοδάκτυλο, γύρισε και άρχισε να με σαπουνίζει. Στράφηκα προς τις βρύσες. Εκείνος στάθηκε πίσω μου. Έψαξα προς τα πίσω για το καβλί του και το έβαλα έτσι ώστε σχεδόν να αγγίζει την ανυπόμονη τρυπούλα μου. Το γλίστρησε πάνω-κάτω ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου και με κόλλησε πάνω του με τα δυνατά μαύρα χέρια του τυλιγμένα γύρω από τα μπούτια μου. Έτριψε το πρησμένο πουτσοκέφαλο του επάνω στους γλουτούς μου. Αισθάνθηκα το μήκος και τη δύναμη της ψωλάρας του.

 

Καθαριστήκαμε και βγήκαμε από το λουτρό. Προσπαθήσαμε να στεγνώσουμε ο ένας τον άλλον. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση του νέου σκούρου σώματός του κάτω από την πετσέτα.

 

Αποφάσισα να αναλάβω πρωτοβουλία γιατί αργούσαμε υπερβολικά. Δεν άντεχα άλλο. Καθώς στέγνωνε το σώμα του έπεσα στα γόνατα και πήρα το σκληρό καυλί του στο στόμα μου. Σταμάτησε να σφουγγίζεται ενώ εγώ απολάμβανα την αντρίκια γεύση του παλλόμενου εργαλείου του. Μετά με σήκωσε όρθιο.

 

– “Πάμε στο κρεβάτι”, είπε.

 

Ξάπλωσε στο κρεβάτι στο πλάι, έτσι βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Έψαξε για το καβλί μου και γρήγορα παίζαμε ο ένας το καβλί του άλλου. Δεν ήξερα τι να περιμένω απ’ αυτόν, αλλά φαινόταν ότι δεν είχε ενδοιασμούς να με ευχαριστήσει. Τουλάχιστον μέχρι αυτό το σημείο.

 

Προσπάθησα να κατεβάσω το πρόσωπό μου πάλι προς το καυλί του, αλλά με σταμάτησε και ρώτησε αν είχα κάποιο προφυλακτικό. Του έδειξα ένα ήδη έτοιμο δίπλα στο κρεβάτι. Ξάπλωσα ανάσκελα, ενώ αυτός γονάτισε μπροστά καβαλικεύοντας με. Τον παρακολουθούσα να ανοίγει επιδέξια το προφυλακτικό και να το φοράει στο μακρύ καυλί του. Έβαλε λίγη βαζελίνη πάνω του. Μετά χρησιμοποίησε το λιπασμένο δάκτυλο του για να τρίψει γύρω και μέσα στα τοιχώματα την κωλοτρυπίδα μου. Δεν ξέρω με ποιον το είχε κάνει πριν αυτό, αλλά υπόθεσα ότι δεν ήμουν η πρώτη του περίπτωση.

Σήκωσε τα πόδια μου και τα έβαλε στους ώμους του. Ανασήκωσα την πλάτη μου για να φθάσω το επίπεδο της τρύπας μου στο ανυπόμονο καυλί του. Ήμουν ανοικτός και έτοιμος. Η κωλοτρυπίδα μου τσιτωνότανε στη σκέψη ότι αυτό το σκληρό καυλί σε λίγο θα γλίστραγε μέσα της. Ένα μακρύ σκληρό καυλί. Ένας στιβαρός μαύρος πούτσος. Ένα γλιστερό άκαμπτο αντρικό εργαλείο. Ένα χοντρό παλλόμενο παλούκι.

 

– “Να προχωρήσω;” ρώτησε.

 

– “Γάμα με …”, τον ικέτεψα.

 

Κράτησε τα κωλομέρια μου με τα χέρια του. Πλησίασε τον πούτσο του προς την τρύπα μου και έψαξε να βρει το κέντρο, κρατώντας τα χέρια του πάνω στα πόδια μου. Από μόνο του το καυλί του βρήκε το στόχο του.

 

– “Γάμα με …γάμα με… γάμα με”, ούρλιαξα ανυπόμονα.

 

Οι μύες του στρατιώτη στο στομάχι του σφίχτηκαν καθώς γλιστρούσε το πουτσοκέφαλο του μέσα στην τρύπα μου. Σε εκείνη τη στάση οι μύες μου ήταν σφιχτοί και έτσι έπρεπε να την παραβιάσει με δύναμη, αλλά το έκανε τόσο γλυκά και με τέτοια επιδεξιότητα.

 

Αργά έκλινε το κορμί του προς τα εμπρός και με το βάρος του όμορφου γυμνού μαύρου σώματός του έσπρωχνε τον άγρια ερεθισμένο ανδρισμό του όλο και πιο βαθιά στο κωλάντερο μου. Προσπάθησα να χαλαρώσω και να τον αφήσω να μπει μέσα μου, και μόλις το έκανα γλίστρησε και τον υπόλοιπο σωλήνα του μέχρι τα αρχίδια μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

 

– “Σταμάτα ένα λεπτό” τον παρακάλεσα.

 

Η τρύπα μου συνήθιζε σιγά-σιγά το μήκος του καυλιού του μέσα μου. Αυτός στάθηκε, κοιτώντας με στο πρόσωπο. Του έγνεψα να συνεχίσει.

 

– “Τώρα θα σε γαμήσω για τα καλά” είπε και δεν μπορούσα να διαφωνήσω μ’ αυτό.

 

Κουνιόταν αμείλικτα μέσα-έξω στην καυτή, παραβιασμένη τρύπα μου. Οι μύες του συσπώνταν φανερά σαν αθλητής που ήταν, σπρώχνοντας το μακρύ χοντρό σκούρο πούτσο του βαθιά μέσα μου πάλι και πάλι, χρησιμοποιώντας την τρυπούλα μου αποκλειστικά για την ευχαρίστησή του. Κατόπιν, σταματούσε προσωρινά και στη συνέχεια παραβίαζε πάλι το άνοιγμα μου με το πρησμένο πουτσοκέφαλο του, τόσο που πονούσα, εγώ όμως λιγωμένος του ζητούσα να το βυθίζει πιο σκληρά μέσα μου ακόμη περισσότερο. Έπαιζε με τις αισθήσεις μου χρησιμοποιώντας επιδέξια τον πούτσο του σαν όργανο καύλας, της δικής του και της δικής μου.


– “Τώρα σε γαμώ σα γυναίκα. Σου αρέσει;”

– “Τρελαίνομαι”.

 

Όταν ένοιωθε ότι πλησίαζε σε οργασμό, μου ψιθύρισε γλυκά με κομμένη την ανάσα

 

– “Φτάνω, αγαπούλα”

– “Ναι, αγόρι μου, χύσε, σε παρακαλώ”, απάντησα λαχανιασμένος από το ανελέητο σφυροκόπημα στην ανυπεράσπιστη τρυπούλα μου… “χύσε βαθιά …. Κάνε με να νοιώσω το καυτό ψωλόχυμα σου μέσα μου”

 

Το δυνατό μαύρο κορμί του γυάλιζε στο μισοσκόταδο, το πρόσωπό του ήταν ξαναμμένο από την φυσική χαρά της επικείμενης εκσπερμάτωσης και ο έλεγχός του απόλυτος πάνω στο τελείως παραδομένο στα χέρια του γυμνό σώμα μου. Έσφιξα τους μυς της κωλοτρυπίδας μου για να του σταματήσω τη διείσδυση, ξέροντας την καύλα που θα αισθανόταν. Αναστατωμένος έβαλε τα δυνατά του να με εκπορθήσει. Η κίνηση μου αυτή τον οδήγησε τελικά σε σπασμούς καθώς το παλούκι του άρχισε να χύνει ασταμάτητα. Τι καύλα θεέ μου! Το μαύρο ιδρωμένο σώμα του να με πλακώνει από κάτω του, ο δυνατός του πούτσος να έχει χωθεί μέχρι τη ρίζα μέσα μου και το ψωλόχυμα να εκτοξεύεται με δύναμη από το κρεάτινο όπλο του θαλερού στρατιώτη, το πραγματικό του αντρίκειο όπλο, όχι εκείνο που του είχε δώσει ο στρατός!

 

Σταθήκαμε για μια στιγμή. Εκείνος ακόμη μέσα μου, ξεκούραζε το ταλαιπωρημένο κορμί του πάνω στο στήθος μου.

 

– “Ήταν πολύ ωραίο γαμήσι”, είπε, “Μου αρέσει πολύ να σε γαμάω”.

 

Σηκώθηκε, μπήκε στο ντους για λίγο, ξεπλύθηκε και γύρισε πάλι στο δωμάτιο ξεκούραστος σαν να μην είχε καταπονηθεί καθόλου. Φόρεσε τα ρούχα του και παρόλα τα παρακάλια μου να μείνει μαζί μου το υπόλοιπο βράδυ, αρνήθηκε ευγενικά και έφυγε για το δωμάτιο του. Έμεινα μόνος, πλημμυρισμένος από τα χύσια αυτού του λεβεντόπαιδου, χωρίς να έχω χύσει ακόμα, παρόλη την καύλα που με είχε κατακλύσει. Έκλεισα τα μάτια εξαντλημένος και με πήρε ο ύπνος.

————————————————————————–

 

Ήταν ακόμη νύκτα όταν ξύπνησα από κάποιους τριγμούς στην πόρτα του δωματίου μου. Μισοανασηκώθηκα. Έντρομος είδα την πόρτα να ανοίγει, να μπαίνουν βιαστικά δύο σκιές και να την κλείνουν πίσω τους. Είχα μαρμαρώσει. Ήξερα τι είναι βιασμός από βαρβάτους αφρικανούς και δεν ήθελα να τον υποστώ πάλι. Βρήκα το κουράγιο να ανάψω το φως. Αντίκρισα απέναντί μου τον τεράστιο θυρωρό με έναν ψηλό νταβρατισμένο νεαρό. Τα μάτια τους κοιτούσαν το γυμνό κορμί μου ξελιγωμένα. Ο νεαρός έγλυψε με τη γλώσσα τα σαρκώδη χείλη του χαμογελώντας αμήχανα. Σαν να ήταν συνεννοημένοι, άρχισαν να ξεβρακώνονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου. Σίγουρα δεν ήθελα άλλο γαμήσι μετά το όμορφο πήδημα του στρατιώτη μου.

 

Ο θυρωρός τεράστιος, γεμάτος μούσκουλα και με ένα καυλί τόσο μεγάλο που με κατατρόμαξε, σκαρφάλωσε πάνω μου βουτώντας με από τα βυζιά.

 

– “Πουστάρα, μην βγάλεις άχνα, χάθηκες” μου σφύριξε στη μούρη με κακία.

 

Συνέχισε τρίβοντας μου τον πούτσο και τ’ αρχίδια. Με αναποδογύρισε και άρχισε να μου μαλάζει την κωλοτρυπίδα. Έχωσε δύο δάκτυλα μέσα για να εξερευνήσει την είσοδο. Γελούσε πρόστυχα και απευθυνόταν στο φίλο του στη διάλεκτο τους που δεν καταλάβαινα.

 

Ξαφνικά με γύρισε έτσι πεσμένο στα τέσσερα προς το μεγάλο καθρέφτη που βρισκόταν στον απέναντι τοίχο, προφανώς για να μπορώ να βλέπω το μεγάλο λουκάνικό του να μπαίνει μέσα μου. Γλίστρησε αργά μέσα μου. Ένοιωσα αβάσταχτο πόνο στην τρυπούλα μου. Ήταν ακόμη σφικτή. Όταν νόμισα ότι είχε μπει ολόκληρος, διαπίστωσα έκπληκτος ότι ακόμα 15 πόντοι ήταν έξω από την τρύπα μου. Ήμουν βέβαιος ότι δεν θα μπορούσα να τον πάρω άλλο. Αλλά εκείνος συνέχισε να σπρώχνει. Άρχισα να αναπνέω βαριά, βογκώντας δυνατά. Προχώρησε λίγο ακόμα. Κανένας πούτσος δεν είχε μπει ποτέ μέσα μου τόσο βαθιά. Συνέχισε ακόμα πιο μέσα. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Εκείνος εξακολούθησε να διεισδύει. Ένοιωθα πια την ανάγκη να ουρλιάξω. Τα χέρια μου αρπάχτηκαν από το στρώμα, και άρχισαν να σχίζουν κομμάτια απ’ αυτό. Το ξεπάτωμα μου συνεχιζόταν. Ο ιδρώτας έτρεχε στο μέτωπό και στα βλέφαρα μου. Τα μάτια μου τσούζανε. Μετά βίας μπορούσα να δω. Δάκρυα αναμιγνύονταν με τον ιδρώτα. Έσπρωξε αργά και τον υπόλοιπο πούτσο του. Ούρλιαξα. Πιο ορεξάτος από κάθε άλλο γαμιά μου είχε χώσει και τους 40 πόντους του βαθιά στην κοιλιά μου. Άρχισε να με γαμάει αργά. Νόμιζα ότι θα λιποθυμούσα. Σίγουρα δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε γύρω μου. Τα μάτια μου έκαιγαν τόσο που δεν μπορούσα να δω τίποτα. Μπορούσα να ακούω το νεαρό φίλο του να τον ενθαρρύνει λέγοντας διάφορες προστυχιές που δεν καταλάβαινα. Σε λίγο, η κωλοτρυπίδα μου, εκπορθισμένη από το τεράστιο παλούκι του, ανταποκρινόταν με ευχαρίστηση. Και όταν αμόλησε το φορτίο του μέσα μου, νόμιζα ότι ήμουν σε έναν διαφορετικό κόσμο. Ξαφνικά όλα έμοιαζαν τόσο ωραία. Έβλεπα λιβάδια με λουλούδια και πεταλούδες, και τον πιο καταγάλανο ουρανό. Νόμιζα ότι πέταγα στον έβδομο ουρανό. Αλλά μάλλον πρέπει να είχα λιποθυμήσει προς στιγμή. Όταν ο Αφρικανός τραβήχτηκε, σκούπισα τον ιδρώτα και τα δάκρυα από τα μάτια μου, και μπορούσα να δω τα άσπρα δόντια των χαμογελαστών προσώπων τους πάλι. Είχε τελειώσει και αυτός ο γαμιάς χωρίς να έχω χύσει. Τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί, και ο κώλος μου με έκαιγε.

 

Κατόπιν πήρε σειρά ο νεαρός μαύρος με τα μεγάλα χείλια. Φαινόταν πιο μεγαλόσωμος από το θυρωρό φίλο του, αλλά αμφιβάλλω ότι ήταν δεκαεννέα ακόμα. Ο πούτσος του ήταν το ίδιο μεγάλος. Στα αφρικανικά μεγέθη. Έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 30 πόντους, αλλά δεν είχα δει ποτέ πριν άλλον τόσο χοντρό.

 

Παρόλο το σπέρμα που έτρεχε από τον κώλο μου, με πόνεσε όταν επιχείρησε να με εμβολίσει. Προσπάθησα να είμαι ήρεμος, δεν θέλησα να τραβήξω την προσοχή των ανθρώπων στα γειτονικά δωμάτια. Αρκέστηκα σε κάποιους αναστεναγμούς, μερικοί από τους οποίους ήταν δυνατότεροι από όσο έπρεπε, αλλά ενδεχομένως πνίγηκαν στο μαξιλάρι που είχα βυθίσει το πρόσωπό μου.

 

Ο θηριώδης πούτσος με γαμούσε αργά. Αισθανόμουν σαν να μου έχωναν γροθιά. Ήμουν βέβαιος ότι επρόκειτο να με χωρίσει στα δύο. Τα δάχτυλά μου γραπώθηκαν στο στρώμα. Βογκούσα από τον πόνο. Μου ερχόταν να ουρλιάξω κάθε φορά που έχωνε τον πούτσο του μέσα μου, αλλά δεν μπορούσα.

 

Ο νεαρός Αφρικανός συνέχισε να με πηδάει για αρκετή ώρα, παρόλη τη μικρή του ηλικία. Ο προστάτης μου εμβολιζόταν από τη χοντρόπουτσα του ασταμάτητα. Έμοιαζε σα να διαρκούσε αυτό το γαμήσι για πάντα. Τα αρχίδια του κτυπούσαν στα κωλομέρια μου και η καύλα άρχισε να με κυριεύει.γκει ιστοριες

 

Ήδη φτιαγμένος από το ανελέητο γαμήσι δεν άργησα να ξεσπάσω, ουρλιάζοντας από ηδονή και σπαρταρώντας στα δυνατά μπράτσα του επιβήτορά μου.

 

– “Ξέσκισέ με, πουτσαρά μου … Με τρελαίνεις… Χύσε… σε παρακαλώ … Φτάνω …δεν αντέχω… Θεέ μου…τι γαμήσι είν’ αυτό; … Είσαι απίθανος … Τέλειωνε … Ααααα…”

 

Δεν πρόλαβα να τελειώσω τα λόγια μου και άρχισα να χύνω ασταμάτητα. Το σπέρμα μου προσγειώθηκε πάνω στο στρώμα. Και συνέχισα να χύνω, δεδομένου ότι ο νεαρός επιτάχυνε το ρυθμό του και με γαμούσε όλο και γρηγορότερα, και σε κάθε ώθηση με χτυπούσε ακόμη σκληρότερα. Με κράτησε σφιχτά από τη μέση, και τελικά εξαπόλυσε αλλεπάλληλα κύματα καυτού σπέρματος βαθιά μέσα στο άντερο μου. Συνέχισε να κρατάει τον πούτσο του βυθισμένο στον κώλο μου και δεν τον τράβηξε έξω προτού στραγγίξει τελείως. Και όταν τον τράβηξε τελικά έξω, αισθανόμουν σαν να είχα ανοίξει τελείως. Τα χύσια έτρεχαν από την κωλοτρυπίδα μου και κατέβαιναν κάτω στα μπούτια μου.

 

Το αγόρι με τον μεγάλο πούτσο με φίλησε με τα παχιά χείλια του και η γλώσσα του χώθηκε παιχνιδιάρικα μέσα στο στόμα μου.

 

– “Σ’ ευχαριστώ”, μου ψιθύρισε γλυκά, χαϊδεύοντάς μου τα μαλλιά στοργικά.

 

Σε λίγο έφευγαν και οι δύο όπως ακριβώς μπήκαν, σαν σκιές. Κι εγώ συνέχισα τον ύπνο μου κατευχαριστημένος.

——————————————————-

 

Την επομένη γύρισα στο ξενοδοχείο μου. Μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα, γυρίζοντας στο σπίτι μου, γεμάτος καινούργιες εμπειρίες και έχοντας κατά νου μια μελλοντική επίσκεψη πάλι στον τόπο αυτόν.

 

 

πηγή:gaywοrld.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button