Γκέι Δίδυμοι

Γκέι Δίδυμοι (21 ΜαΪου – 20 Ιουνίου)
(Διάσημος: Rupert Everett)
Ένας gay Δίδυμος, είναι ένας ακομπλεξάριστος άντρας. Ξέρει πώς να χαίρεται την ζωή του, φλερτάροντας, αποκτώντας εμπειρίες και με τα δύο φύλα και αποφεύγοντας -τουλάχιστον για το πρώτο μισό της ζωής του- την ρουτίνα μιας μακροχρόνιας σχέσης. Είναι συνήθως ένας ευχάριστος τύπος, που προτιμά να περνά τον χρόνο του με τις παρέες του άξω από το σπίτι, παρά κλεισμένος μέσα, με την συντροφιά της οικογένειας του. Επιπλέον, αν ασκούν ένα ενδιαφέρον επάγγελμα που τους εξάπτει την δημιουργικότητα, μπορεί να περνούν χρόνια από την ζωή τους πνιγμένοι οικειοθελώς στα ζητήματα της δουλειάς τους. Η κοινωνική τους ζωή είναι πολύ φορτωμένη: είναι δημοφιλείς και οι φίλοι τους είναι αμέτρητοι. Αυτός ο ζωηρός και χρωματιστός τρόπος ζωής των γκέι Διδύμων, τους κάνει ανοιχτόμυαλους στο θέμα της σεξουαλικότητας. Επειδή έχουν δεί και ακούσει πολλά, σπάνια σοκάρονται με τις παραξενιές του καθενός. Ίσως μέσα στον αντικομφορμισμό τους να είναι περήφανοι που είναι διαφορετικοί, άρα και ξεχωριστοί. Η σεξουαλικότητα είναι για τους Διδύμους (γκέι ή όχι) ρευστή. Εφ’όσον δυο άνθρωποι θέλουν ο ένας τον άλλο, μπορούν να εκφράζονται όπως τους αρέσει.

Ο Δίδυμος είναι προοδευτικός άντρας, και αποδέχεται νωρίς την ομοφυλοφιλία του, παρ’όλ’αυτά δεν την διατυμπανίζει κιόλας δημόσια.. Σαν προσωπικότητα, είναι ένας φιλόδοξος άνθρωπος που διψάει για αλλαγές και ποικιλία στην ζωή του. Δύσκολα ικανοποιείται από όσα έχει καταφέρει. Σε κάθε τομέα της ζωής του ψάχνει την ανανέωση και αυτό φυσικά αφορά και την ερωτική του ζωή. Οποιοσδήποτε άντρας, φαίνεται στα μάτια του δύσκολος και περίπλοκος, τον εξιτάρει. Οι εύκολες κατακτήσεις δεν του προσφέρουν την χαρά της εξερεύνησης που τόσο πολύ τον ενθουσιάζει. Στο φλέρτ με τους άλλους άντρες, προτιμούν να είναι οι κυνηγοί. Χρησιμοποιούν το χιούμορ, την εξυπνάδα και την εφευρετικότητα τους και προσαρμόζονται κάθε φορά στο στύλ και τις διαθέσεις του υποψήφιου αγαπημένου τους. Με την συζήτηση μπορούν να προσεγγίσουν κάθε είδους χαρακτήρα, εσωστρεφή ή εξωστρεφή.

Στο σέξ έχουν επίσης μεγάλη φαντασία και προσαρμοστικότητα: απολαμβάνουν τους πειραματισμούς και συχνά τρελαίνονται για ομαδικό σέξ ή παιχνίδια. Αρκετοί από αυτούς δυσκολεύονται να αποφασίσουν μεταξύ άντρα και γυναίκας…

 

πηγή: athensmagazine.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button