Διαμαρτυρία “ομόφυλων φιλιών” σε εστιατόριο στην Μαδρίτη

Διαμαρτυρία “ομόφυλων φιλιών” σε εστιατόριο στην Μαδρίτη
Στις 7 Δεκεμβρίου η οργάνωση για τα δικαιώματα των LGBT , με το όνομα Arcópoli στην Μαδρίτη προχώρησε σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία.

Ομόφυλα ζευγάρια συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο κι άρχισαν να φιλιούνται, δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκεια τους ενάντια στην κίνηση αυτή των υπεύθυνων του εστιατορίου.
Αφορμή για αυτό ήταν το περιστατικό που έγινε ένα μήνα πριν, όταν φύλακας του εστιατορίου Plaza de los Cubos ζήτησε απόένα ζευγάρι δύο νεαρών, ηλικίας 18 και 19 ετών,να φύγουν από το χώρο, αφού οι γονείς που βρίσκονταν εκεί με τα παιδιά τους αντέδρασαν επίμονα και παραπονέθηκαν στους υπεύθυνους του εστιατορίου, υποστηρίζοντας πως το θέαμα του ομόφυλου ζευγαριού να φιλιέται, αποτελεί ένα «κακό παράδειγμα» για τα ανήλικα παιδιά.
Αρκετοί θαμώνες του εστιατορίου τάχθηκαν υπέρ του νεαρού ζευγαριού και τους ενθάρρυναν να μείνουν, όμως η επιμονή του φύλακα τους οδήγησε τελικά έξω από το εστιατόριο, ώστε να αποφευχθεί μεγαλύτερη ταραχή.

 Η υπεύθυνη εταιρεία της συγκεκριμένης αλυσίδας εστιατορίων Burger King δήλωσε πως ήταν πρωτοβουλία του ίδιου του φύλακα να διώξει το νεαρό ζευγάρι από το εστιατόριο. Ακόμα, πρόσθεσε: «Είναι πολιτική μας να μην ανεχόμαστε οποιαδήποτε μορφή  ρατσισμού και διακρίσεων και, εφόσον ενημερωθήκαμε για το περιστατικό, θα λάβουμε δράση για να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει».

πηγή: thetoc.gr

 

 

Δωρεάν εξέταση για Κονδυλώματα (HPV)

 

 

 

 

Gay ιστορία

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button