ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Δύο τρελά αγόρια!

Γκέι Ερωτικές Ιστορίες  – Δύο τρελά αγόρια!
Ήταν νωρίτερα από ότι συνήθως, όταν ο Ρένος άνοιξε τα μάτια του μετά από έναν καλό βραδινό ύπνο και κοιτώντας τον Θάνο που ακόμα κοιμόταν δίπλα του, σκεπτόταν πόσο τυχερός ήταν που είχε κάποιον σαν τον Θάνο σύντροφο στο δωμάτιο και σαν εραστή. Και οι δύο γύρω στα τριάντα, αλλά τελείως διαφορετικοί σαν την ημέρα με την νύχτα. Ο Ρένος ήταν ψηλός και ξανθός, με αποφασιστικό βλέμμα, ενώ ο Θάνος από την άλλη πλευρά ήταν κοντός και μελαχροινός με γυμνασμένο σώμα. Αυτό που και οι δύο είχαν όμως κοινό, ήταν μια βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Ο Ρένος, τραβάει προς τα πίσω τα σκεπάσματα για να δει πως κοιμάται ο Θάνος, που είναι σαν αρχαίος δρομέας και μυώδης σαν κολυμβητής και σαν από θαύμα βρέθηκε να κοιμάται εκεί γυμνός μαζί του. Όταν μετακόμισε πριν από ένα χρόνο και πήγε να μείνουνε μαζί, είχαν συμφωνήσει ότι θα κοιμόντουσαν πάντα γυμνοί, έτσι ώστε ή ο ένας ή ο άλλος, πάντα θα μπορούσαν να χαϊδεύουν εύκολα τα σώματα τους και αυτή τη στιγμή ο Ρένος κοίταζε το πολύ σκληρό καβλί του Θάνου με ενθουσιασμό και λαγνεία! Ο Θάνος είχε ένα όμορφο καβλί! Είχε κάνει περιτομή και ήταν αρκετά μακρύ. Φαινόταν να είναι πολύ σκληρό και ο Ρένος αισθάνθηκε πολύ τυχερός! Έσκυψε και πήρε απαλά το σκληρό πούτσο του Θάνου στο στόμα του και να ρουφάει απαλά το βελούδινο κεφάλι . Σε λίγα λεπτά ο Θάνος άρχισε να ξυπνάει χουζουρεύοντας και ένα μικρό χαμόγελο φάνηκε στα χείλια του.

-Καλημέρα γαμιά μου, είπε, όπως χάιδευε το μάγουλό του Ρένου και με μια ελαφριά κίνηση τον τράβηξε από τον πούτσο του και τον έφερε κοντά του, δίνοντας του ένα δυνατο φιλί με γλώσσα που τον κάβλωσε περισσότερο καθώς μπλέκονταν οι γλώσσες τους.

Ο Θάνος βρήκε τον μεγάλο πούτσο του Ρένου και το σπαρτάρισε απαλά, ενώ εξακολουθούν να φιλιόνται ακόμα. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί πόσο αγάπησε αυτόν τον πούτσο που τώρα ήταν ανάμεσα στα σκέλια του!

Είχαν γνωριστεί σε ένα πάρτι και στον Ρένο άρεσε να είναι το κέντρο της προσοχής, όχι μόνο λόγω της εμφάνισης του, αλλά και λόγω της τεράστιας ψωλής που κρεμόταν ανάμεσα στους νεανικά και φρέσκα μπούτια του! Αυτό που πραγματικά άρεσε στον Ρένο, ήταν το γεγονός ότι μετά από όλα τα τσιμπούκια και τα γαμήσια, ο Θάνος ερχόταν πάντα στο σπίτι μαζί του στο δικό τους κρεβάτι. Ο Ρένος σταμάτησε να τον φιλάει και του ψιθύρισε,

-Θέλω να σε τσιμπουκώσω και αμέσως γλίστρησε κάτω και έβαλε στο στόμα του το μακρινάρι που πεταγόταν από την ομαλή επίπεδη κοιλιά του Θάνου.

– Τι νόστιμο που είναι, θέλω να το έχω συνέχεια στο στόμα μου,

Το πουτσοκέφαλο ήταν σύντομα στο βάθος του λαιμού του Ρένου, καθώς εκείνος δούλευε με την γλώσσα και τα χείλια του απάνω -,κάτω και ήδη είχαν αρχίσει να φουσκώνουν οι μπλέ φλέβες στον πούτσο του Θάνου. Όπως τον άκουγε να βγάζει άναρθρους ήχους, κάβλωνε γιατί καταλάβαινε ότι τον είχε φτάσει στα μεγάλα όρια της κάβλας. Δεν υπήρχε καλλίτερο πράγμα από το να γλύφεις πούτσο με το που ξυπνάς το πρωί και ειδικά με τέτοιο πουτσοκέφαλο! Λίγοι έχουν αυτό το δώρο από την φύση..

Ο Ρένος από την άλλη πλευρά, του άρεσε πολύ να του γαμάνε τον κώλο του!

-Θάνο, Θα με γαμήσεις σε παρακαλώ? του ψιθύρισε..

Ο Θάνος, απρόθυμα τράβηξε τον πούτσο του από το στόμα του Ρένου και τον χτύπησε στο χέρι του για να του σηκωθεί περισσότερο και να ευχαριστήσει τον σύντροφό του. Μετά έφτυσε στο χέρι του και τον έπαιξε για να τον βρέξει με το σάλιο του και τον γλίστρυσε κατευθείαν μέσα στην κωλοτρυπίδα του Ρένου και αφού τον βύθισε όλον μέσα με μεγάλη ευκολία, σπαρταρούσε ανάμεσα στον ρυθμό που είχανε βρει και συγχρονιζόντουσαν.

Τα δύο αγόρια είχανε φτάσει στην απόλυτη κάβλα! Ο Θάνος χτύπαγε τον πούτσο του μέσα – έξω στην τρύπα του Ρένου και όπως τον είχε μπρούμυτα, έβαλε το χέρι του και τσιμπούσε τις μικρές και φρέσκες ρογούλες του.

-Γάμα τον κώλο μου, γάμα τον κώλο μου, φώναζε ο Ρένος

Την ώρα που του έλεγε αυτά, τα δύο αγόρια έχυσαν και τα σπέρματά τους πετάχτηκαν επάνω στο κρεβάτι και λέρωσαν τα σεντόνια, ενώ και οι δύο αποκαμωμένοι κατέρευσαν και ο Θάνος έβαλε το κεφάλι του για να ηρεμήσει επάνω στον γοφό του φίλου του, εκεί που είχαν πεταχτεί τα σπέρματα και κολλούσε. Ψάχνοντας ο ένας το στόμα του άλλου, φιλήθηκαν βαθιά και έγειραν απαλά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Ήταν σχεδόν η ώρα που θα φεύγανε για δουλειά, αλλά εξακολουθούνε να απολαμβάνουν την παρέα τους. Όταν έκαναν μαζί ντους, που πάντα προσπαθούσαν να κάνουνε μαζί, σαπούνιζαν ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου, αφού βεβαιωνόντουσαν ότι οι ψολές τους ήταν σε άριστη κατάσταση. Ο Θάνος είχε ασυνήθιστα μεγάλα αρχίδια και ο Ρένος απολάμβανε να τα πιάνει με τα δάχτυλά του, να τα φέρνει μπρος – πίσω και να τα παίζει.

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της ιστορίας ήταν να ξανακαβλώσει ο Θάνος και να του ξανασηκωθεί, ενώ και οι δυό ξέραμε ότι το ζεστό νερό σε συνδυασμό με το σαπούνι πάντα μας έκανε να καβλώνουμε και ξέραμε και οι δύο ότι είμασταν και οι δύο τυχεροί που ο ένας ήταν αρσενικό και ο άλλος θηλυκό αλλά σεξουαλικά ταιριάζαμε!

Το μεγαλύτερο πράγμα για να είσαι γκέι, είναι να αρέσει στον εραστή σου το σεξ άν όχι περισσότερο από εσένα, τουλάχιστον το ίδιο. Στην περίπτωση αυτή Ο Ρένος και ο Θάνος, θα περάσουν όλη την ημέρα εντελώς γυμνοί, με μεγάλες σηκωμάρες, έτοιμοι να τσιμπουκώσουν και να τσιμπουκωθούν. Μερικές φορές για να σπάσουν την μονοτονία, καβλώνουν βλέποντας ο ένας τον άλλον να μαλακίζεται! Μερικές φορές επίσης φώναζαν και τους φίλους τους και ήταν χάρμα οφθαλμών να βλέπεις γύρω στους 10 άνδρες εντελώς γυμνούς, να χαϊδεύονται και με τις σπασμωδικές κινήσεις τους να φτάνουν στο δυνατό αποκορύφωμα της εκσπερμάτωσης.

Όταν βγήκαν από το ντους, στέγνωσαν ο ένας τον άλλον και ανταλλάξανε από ένα μικρό και σύντομο τσιμπουκάκι. Αργότερα εκείνο το βράδυ μετά τη δουλειά θα έβρισκαν χρόνο και θα έχυναν μεγάλες ποσότητες σπέρματος ο ένας στο καυτό στόμα του άλλου και να σκεφτούν ότι όλα αυτά τους είχαν δέσει τόσο πολύ!!

 

ΓΚΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

 

Πηγή: Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button