Πειραιάς: Θεοφάνεια με gay φιλιά

Τάραξαν τα νερά στον Πειραιά ζευγάρια ομοφυλόφιλων κατά τη διάρκεια του Αγιασμού των υδάτων από τον μητροπολίτη Σεραφείμ: Κρατώντας σημαίες για την ισότητα των ομοφυλόφιλων, ζευγάρια κυρίως ανδρών φιλήθηκαν στο λιμάνι την ώρα της τελετής.Σε μια προσπάθεια να περάσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης, μια ομάδα ομόφυλων ζευγαριών αντάλλαξαν συμβολικά φιλιά τη στιγμή που ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τελούσε τη λειτουργία του Αγιασμού των Υδάτων.

Η διαμαρτυρία, για διεκδίκηση της ελευθερίας να είναι όλοι «ορατοί», έγινε σε μικρή απόσταση από το χώρο της τελετής.

Πέρα από το μήνυμα αποδοχής, τα ζευγάρια θέλησαν να εκφράσουν και τη δυσφορία τους απέναντι στις ομοφοβικές απόψεις του συγκεκριμένου μητροπολίτη.

Μοίρασαν επίσης στους παρευρισκόμενους φυλλάδια με το σύνθημα «Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία».  Οι επιστολές αυτές συνοδεύονταν από την υπογραφή #PustiRiot.Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας στο λιμάνι μοιράστηκαν φυλλάδια με συνθήματα όπως «δεν κρυβόμαστε, δεν απολογουμάστε».

Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, υπενθυμίζεται, έχει προχωρήσει με διάφορες ευκαιρίες σε «καταδίκη» της ομοφυλοφιλίας και της έκφρασής της. Πρόσφατα, είχε απειλήσει με αφορισμό βουλευτές που θα ψήφιζαν την επέκταση της πρόβλεψης για το σύμφωνο συμβίωσης και σε ομόφυλα ζευγάρια. 
Και του χρόνου…

πηγή: news.in.gr

Gay ιστορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button