Λεσβιακές ερωτικές ιστορίες – After party καταστάσεις

Ήταν μια νύχτα κόλαση . Στις 5 το πρωί μετά από ένα φοβερό ξενύχτι γελώντας και πίνοντας έβλεπα ότι είχαν μείνει λίγα άτομα που ήταν όχι και ότι το καλλίτερο. Η Λένα ήταν κουρασμένη και σκεπτόταν πότε θα έρθει η ώρα να κοιμηθεί, αλλά δυστυχώς κάποιος άλλος είχε ήδη περάσει στο κρεβάτι της. Η κοπέλα πήγε στο υπνοδωμάτιο και άρπαξε το λευκό σατέν νυχτικό της για να το φορέσει. Το συγκεκριμενο νυχτικό είχε μόνο ένα κουμπί επάνω και κάτω το παντελόνι ήταν φαρδύ και άφηνε να φαίνονται οι καμπύλες της όπως κυμάτιζε. Άρπαξε το μαξιλάρι της και χτύπησε τον καναπέ.

Η Βίκυ, ήταν μία μελαχρινή και θρασύς θεογκόμενα, που ήξερε την Λένα αρκετά καλά και ήταν μία από τις παράξενες που αποφάσισε ότι θα ήταν καλό να μην οδηγήσει για να πάει στο σπίτι της και είχε κατασκηνώσει έξω στον καναπέ στο υπόγειο. Επειδή είχε πιεί πολύ, πήγαινε συνέχεια να πίνει νερό και έτσι ανεβοκατέβαινε από το υπόγειο, επάνω στην κουζίνα. Φορούσε μόνο το μαύρο βαμβακερό βρακάκι της και ένα μπλουζάκι και δεν περνούσε κάν από το μυαλό της να φορέσει το τζιν της.

Όπως ανεβοκατέβαινε, είδε την Λένα να κοιμάται στον καναπέ. Το φως από το φεγγάρι που έσβηνε, έπεφτε με μια εξασθενημένη λάμψη πάνω της. Η Λένα είχε γύρει στη δεξιά πλευρά της και το λευκό κουμπί επάνω στην κορυφή της σατέν πιτζάμας της ήταν μισάνοιχτο και φαινόταν η θηλή στο δεξί της στήθος. Φαινόταν τόσο όμορφη εκεί με το φως του φεγγαριού να χτυπά τις ξανθιές μπούκλες της και σιγά σιγά να φωτίζεται το λευκό, λείο και απαλό δέρμα στο στήθος της. Η Βίκυ την κοίταζε και αμέσως ξεκίνησε κατάσταση.

Πήγε επάνω και γονάτισε στον καναπέ που κοιμόταν η Λένα. Η Βίκυ χάϊδεψε τα μαλλιά που είχε πέσει στο μάγουλο της Λένας και τα έβαλε πίσω από το αυτί της. Τότε έτρεξε αργά τα δάχτυλά της κάτω από την πλευρά του προσώπου της Λένας, κάτω από την πλευρά του λαιμού της, και κάτω ανάμεσα στα στήθη της. Η Λένα άφησε ένα απαλό αναστεναγμό και γύρισε στην πλάτη της. Χαμογελούσε μέσα στον ύπνο της. Η Βίκυ άρχισε να της ξεκουμπώνει το επάνω κουμπί και φάνηκαν τα μαλακά άσπρα βυζάκια με τις ροζ θηλές της. Έβλεπε ότι η Λένα ήταν αναστατωμένη επειδή οι θηλές της ήταν σκληρές και ζωηρές. Η Βίκυ άρχισε να αισθάνεται αυτό το γνωστό σεξουαλικό της τσούξιμο και κάτι υγρό να τρέχει ανάμεσα στα πόδια της. Έβαλε τα δάχτυλά της πάνω στο καθένα από τα στήθη της Λένας και αυτό έκανε την όμορφη ξανθιά να ξυπνήσει.

-Συγνώμη που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου, αλλά φαινόσουν τόσο όμορφη, είπε η Βίκυ.

-Σε παρακαλώ, μην σταματάς, την παρακάλεσε η Λένα.

Της χούφτωσε απαλά το στήθος με το αριστερό χέρι και της έγλυψε την ρόγα. Το δέρμα της είχε τόσο γλυκιά γεύση και υπήρχε η απαλή μυρωδιά του αρώματος ανάμεσα στα στήθη της. Με το δεξί χέρι της η Βίκυ προχώρησε προς το στομάχι της και γλίστρησε το χέρι της ανάμεσα στο μεταξωτό παντελόνι της πυζάμας και στην κυλότα της. Η Λένα ένιωθε την υγρασία να έρχεται από την κυλότα της Βίκυς και της χάιδεψε απαλά το μουνί. Η Βίκυ αναστέναξε όταν της το έκανε και μετά και οι δυό τους άρχισαν αναπνέουν πιο βαριά.

Η Λένα έβαλε το χέρι της πίσω από το κεφάλι της Βίκυς και την φίλησε παθιασμένα. Τα μαλακά τους χείλη φίλησαν η μία της άλλης με τέτοιο πάθος και οι γλώσσες τους χόρευαν μέσα στο στόμα τους άγρια. Η Βίκυ άρπαξε το μπλουζάκι της Λένας και όπως το τράβηξε πάνω από το κεφάλι της το ξέσκισε. Χάθηκαν ανάμεσα στα φιλιά ενώ η Βίκυ εξακολουθούσε να είναι γονατισμένη δίπλα στον καναπέ. Αισθανόταν τα δάχτυλα της Λένας να κινούνται με τον δικό τους τρόπο τους στο εσωτερικό μέρος από τα μπούτια της, σπρώχνοντας τα πόδια της ελαφρά για να της τα ανοίξει και βρίσκοντας τον τρόπο να της τρίβει απαλά αλλά γρήγορα την κλειτορίδα και το υγρό μουνί της. Αυτό έκανε την Βίκυ να παραλύσει από ηδονή.

-Βγάτε το υγρό σου βρακάκι, θέλω να σε δω, θέλω να σε γευθώ, της ζήτησε

Η Βίκυ σηκώθηκε και τράβηξε την κυλότα της κάτω από τους αστραγάλους της και μετά, την έβγαλε. Κάθισε πάνω στον καναπέ και μετά, γονάτισε στο πάτωμα μπροστά στη Λένα και τα χέρια της άρχισαν να ψάχνουν το σώμα της φίλης της. Το πρώτο χούφτωμα ήταν στα στήθη και στις ρόγες και μετά παντού.

Άρπαξε τον κώλο της Λένας και την τράβηξε προς το μέρος της ώστε να μπορέσει να βάλει τη γλώσσα της και να δώσει ευχαρίστηση στην κλειτορίδα της. Άρχισε να της γλείφει το μουνί και τα μάτια της Λένας έκλεισαν και αναστέναζε μέσα στην κάβλα που ένοιωθε. Η μυρωδιά του μουνιού της ήταν μεθυστική και η Βίκυ ήταν τόσο υγρή, που τα ζουμάκια της σχεδόν τρέχανε στα μπούτια της. Άρχισε απαλά να δαχτυλώνει την φίλη της και να την γαμάει με το δάχτυλο.

Πρώτα με ένα δάχτυλο, στη συνέχεια, δύο και μετά τρία. Απαλά στην αρχή και στη συνέχεια το έκανε πιο σκληρό και πιο γρήγορα, ενώ εξακολουθούσε να γλείφει την κλειτορίδα της. Με το άλλο χέρι της πήγε στην δική της υγρή κυλότα για να παίξει με τον εαυτό της. Ήταν τόσο καβλωμένη που ήταν δύσκολο να μείνει ήσυχη, παρόλο που ήξερε ότι στο σπίτι δεν ήταν μόνες τους αλλά υπήρχαν και άλλοι. Η Λένα έβλεπε τα πόδια της Βίκυς να τινάζονται και τα αισθανόταν να τρέμουνε. Πολύ σύντομα ένιωσε τη ζεστασιά και την υγρασία του οργασμού της Βίκυς στα δάχτυλά της και να τρέχει στο χέρι της. Μετά έβγαλε τα δάχτυλά της από το μουνί της και στριφογύρισε την γλώσσα της έξω, γύρω από το μουνί της για να πάρει ακόμα πιο έντονα την γεύση της κάβλας της. Τα μπούτια της Βίκυς τρέμανε ακόμα…..

Η Βίκυ κοίταξε κάτω και συνειδητοποίησε ότι η Λένα είχε βάλει τα δάχτυλα της στο μουνί της και μαλακιζότανε. Η Βίκυ γονάτισε μπροστά της και είπε:

-Άφησέ με να το τελειώσω εγώ για σένα

Την τράβηξε και την έβαλε στο πάτωμα και της τράβηξε την σατέν πυζάμα κάτω, μαζί με το υγρό βρακάκι. Έσυρε τα δάχτυλά της στα μπούτια της και άγγιξε το υγρό ξυρισμένο μουνί. Τα χείλια του μουνιού της ήτανε υγρά και ροζ και η γλώσσα της στριφογύρισε μέσα, όσο πιο βαθειά μπορούσε. Συνέχισε να της ρουφάει σκληρά την κλειτορίδα κάνοντας την να βογγάει και να σπαρταράει από ηδονή. Έβγαλε τη γλώσσα της έξω από το μουνί της και έτρεξε επάνω στο σώμα της και στροβιλιζόταν γύρω από τον αφαλό της και να προχωράει προς το στήθος της Λένας με φιλιά και γλύψιμο. Τράβηξε τις ρόγες της με τα δόντια της και στη συνέχεια της άνοιξε τα σκέλια με το γόνατό της. Έβαλε το μουνί της επάνω στης άλλης και άρχισαν να τα τρίβουνε προσπαθώντας να ενώσουνε τις κλειτορίδες τους.

-Τρίψου πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Δεν μπορείς πιο δυνατά? Θέλω να χύσω, έλεγε η Λένα.

Ένα καυτό κύμα από υγρά και μια ζεστή έκρηξη, χύθηκε επάνω στο μουνί της και κάποια πήγαν μέσα. Κατάλαβε ότι η Λένα έχυσε. Και τα δύο κορίτσια κατέρευσαν το ένα δίπλα στο άλλο στο πάτωμα, αναστενάζοντας, χωρίς να πούνε ούτε μία λέξη. Λίγα λεπτά αργότερα η Βίκυ χάϊδεψε τα στήθη της Λένας και της ψιθύρισε:

-Ήταν καταπληκτικό αυτό που μας συνέβη, και η Λένα χαμογέλασε.

Η Βίκυ μάζεψε την κυλότα της και το μπλουζάκι και πήγε στην κουζίνα να πάρει άλλο ένα ποτήρι νερό. Όσο για την Λένα, φόρεσε την πυζάμα της και ξαναγύρισε στον καναπέ στο σαλόνι.

Όταν Λένα σηκώθηκε το επόμενο πρωί, είδε τη γυναίκα που είχε μοιραστεί την νύχτα μαζί της, να κάνει ένα γρήγορο καφέ.

-Καλημέρα, της είπε. Συγνώμη που δεν σε άφησα να κοιμηθείς εχθές .. Ελπίζω να πέρασες καλά

-Γεια σου, δεν υπάρχει πρόβλημα, της απάντησε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της Η Βίκυ ξανάρχισε τις διαδρομές της από το ισόγειο στο υπόγειο για να δεί αν Λένα ήταν ξύπνια ακόμα, αλλά είχε ήδη φύγει. Δίπλα στον καναπέ ήταν ένα σημείωμα που έλεγε:

-Θα πρέπει να ξαναβρεθούμε, τουλάχιστον για αυτά και δίπλα από το σημείωμα ήταν ένα ζευγάρι μαύρα βαμβακερά εσώρουχα με την πλούσια ακόμα μυρωδιά του μουνιού της.

www.bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button