Γκέι ιστορίες – Ο αφράτος και μεγάλος κώλος μου με έκανε γκέι (1ο μέρος)

Γκέι ιστορίες – Ο αφράτος και μεγάλος κώλος μου με έκανε γκέι (1ο μέρος)
Όταν ήμουν παιδί το σώμα μου ήταν τόσο λεπτό που όλοι με φώναζαν οδοντογλυφίδα  Η οικογένεια μου ήθελε τα αγόρια να είναι παίδαροι, αλλά εγώ ήμουν πάντα η ντροπή τους και πολλές φορές με βρίζανε γιατί ήμουν τόσο αδύνατος.. Μεγαλώνοντας όμως άρχισα να τρώω πολύ και να πίνω, αλλά δεν ήμουν και τόσο φίλος του γυμναστηρίου. Συνεπώς, περνώντας ο καιρός έγινα αγνώριστος. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι ο κώλος μου άρχισε να μεγαλώνει και να γίνεται τεράστιος και αργότερα ότι είχα βυζιά! Ένιωσα απαίσια… και άρχισα να προπονούμαι, αλλά όσο και να πήγαινα στο γυμναστήριο το μόνο πράγμα που κατάφερα να συνεφέρω ήταν η κοιλιά μου! Έτσι, βαρέθηκα και σταμάτησα!

 

Μετά από αυτή την απογοήτευση, δεν έβγαζα το πουκάμισό μου, γιατί φοβόμουν αυτό που θα μου λέγανε κάποιοι, ότι είμαι γεμάτος πατσές! Δεν μπορούσα να πάω για μπάνιο, που αυτή ήταν για μένα η μεγαλύτερη μου διασκέδαση γιατί θα έπρεπε να βγάλω το πουκάμισό μου! Το θέμα ήταν ότι εκείνη την εποχή είχα πολύ λιγότερο κοιλιά (λόγω της προπόνησης) και είχα όμορφα στήθη και έναν τεράστιο και αφράτο κώλο! Καθώς τα χρόνια πέρασαν, σταθεροποιήθηκα στο βάρος μου, αλλά το μόνο πράγμα που μεγάλωνε ήταν τα βυζιά και ο κώλος μου! Ήθελα όμως να δουλέψω για να αυτοσυντηρούμαι και να πληρώνω τα πάντα με δικά μου χρήματα και έτσι πήγα να δουλέψω σε ένα μπακάλικο! Ο συνάδελφός μου εκεί ήταν ο Δημήτρης. Καλό παιδί και πολύ φιλικός μαζί μου!
Ένα μεσημέρι, αφού έκλεισε το μαγαζί μετά το πρόχειρο φαγητό που φάγαμε εκεί, μου είπε να ξεκουραστούμε μέσα αντί να πάμε στο σπίτι μας μέχρι το απόγευμα που θα ξανανοίξει το μαγαζί… Ήταν ένας νέος νόμος στην επαρχία, ότι τα μπακάλικα έπρεπε να είναι κλειστά το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα και κάναμε και εμείς το ίδιο με το άλλα μπακάλικα της περιοχής! Καθόμασταν κοντά-κοντά την ώρα που μου το πρότεινε. Όλες αυτές τις μέρες που δουλεύαμε μαζί, τα πηγαίναμε καλά και αυτό μας έκανε να έρθομε πιο κοντά και να μιλάμε ανοιχτά! Μου είπε ότι θαύμαζε το σώμα μου! Στην αρχή νόμιζα ότι με δούλευε.

 

-Είναι αυτός τρελλός ή εγώ που βλέπω χάλια τον εαυτό μου? σκέφτηκα.

Όπως συνέχισε να μου μιλάει, κατάλαβα ότι έβλεπε το σώμα μου με ένα θηλυκό τρόπο! Είπε ότι συχνά του αρέσει να καρφώνεται και να κοιτάζει τον τεράστιο κώλο μου! Είπε επίσης ότι εκεί ήταν η καθημερινή του σκέψης όταν μαλακιζότανε! Στην αρχή τον κοίταξα θυμωμένος, αλλά σύντομα μου ένιωσα το καβλί μου να σκληραίνει! Και μετά μου είπε ότι είχε δει τους πελάτες να κοιτάζουν τον κώλο μου όταν έσκυβα και τους διάλεγα τα φρούτα! Ξαφνικά, έβαλε τα χέρια του πάνω στο στήθος μου και είπε ότι ήθελε να το δει!

 

-Άντε γαμήσου κάθαρμα δεν είμαι γκέι! του είπα.

Και χωρίς να τον νοιάζει το τι του είπα, εκείνος το έκανε και χούφτωσε το στήθος μου και όχι μόνο αυτό, αλλά μου είπε να βγάλω και το πουκάμισο μου! Εγώ κάθισα ακίνητος, προσπαθώντας να καταλάβω τον τρόπο της σκέψης του και τι συνέβαινε! Ο ίδιος έβγαλε το δικό του και έμεινε γυμνός από την μέση και επάνω! Ήμουν κατάπληκτος με τον εαυτό μου που δεν τον είχα καν απορρίψει! Αφού γδύθηκε, στάθηκε απέναντι μου για να έχει την πλήρη θέα του στήθους μου!

-Τι καβλωμένο καριολάκι είσαι, μου φώναξε και πιάνοντας τα βυζιά μου μου τσίμπησε τις ρόγες μου.

 

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου ότι βυζιά μου τα έβλεπα μεγαλύτερα και σκληρότερα και ότι οι θηλές μου ήταν όρθιες! Μετά από αυτό, συνήλθα. Σηκώνθηκα και έτρεξα όσο μπορούσα πιο γρήγορα…! Την επόμενη μέρα παραιτήθηκα από τη δουλειά μου! Και επειδή η οικογένεια μου θα πήγαινε σε κάποιο ταξίδι μου ζήτησαν να μείνω μόνος μου στο σπίτι, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάω μαζί τους εξαιτίας των σπουδών μου! Άρχισα τη νέα χρονιά στο πανεπιστήμιο!…

 

Η φοιτητική μου ζωή είχε γίνει ανυπόφορη. Οι παλιοί φοιτητές με ξεφώνιζαν και στη συνέχεια έβαζαν το τηλέφωνο μου και το όνομα μου στις τουαλέτες σαν πόρνη! Ο καθένας στην τάξη μου τηλεφωνούσε στο σπίτι μου και ζητούσε την πόρνη… Και τα κορίτσια δεν πήγαιναν πίσω με τις καζούρες τους… Ένοιωθα απαίσια! Όπως περπατούσα, από όπου περνούσα έτρωγα χαστούκια από τους άλλους στον τεράστιο κώλο μου. Πολλοί από τους συμφοιτητές μου, με ρωτούσαν αν θα μπορούσαν να με γαμήσουν έστω και μόνο για μια φορά! Εγώ όμως αρνήθηκα και την παραμικρή πρότασηl!
Είχα ένα στενό φίλο μόνο, που τον έλεγαν Στάθη! Τον ρώτησα λοιπόν κάποτε τι αισθάνεται για το σώμα μου! Είπε ότι έμοιαζα με πόρνη! Ντράπηκα και ζήτησα να μου πει γιατί τα αγόρια χαστουκώνουν πάντα τον κώλο μου! Εκείνος μου απάντησε με δύο χαστούκια στον κώλο μου, λέγοντας ότι ο κώλος μου ήταν ο μεγαλύτερος στο πανεπιστήμιο και ότι τον κουνούσα προκλητικά όταν περπατούσα! Είπε ότι ήταν πάρα πολύ μεγάλος και αφράτος και ότι ο καθένας θα ήθελε να τον χαστουκίσει ή να τον καβαλήσει! Ένιωσα ξαφνικά να καβλώνω στην σκέψη του κώλου μου! Ρώτησα τι ένιωθε για τον αφράτο κώλο μου και μου είπε ότι τον καύλωνε! Μου είπε ότι θα πέθαινε για να με γαμήσει! Τον ρώτησα αν θα πονούσα! Χαμογέλασε! Ήμασταν μόνοι μας στην τάξη (και ήταν άδεια) …

 

Η συνέχεια εδώ

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

gay sex

γκει ιστοριες

 

 

 

 

ΓΚΕΙ ΑΝΤΡΕΣ

 

 

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

 

 

 

γκει σεξ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button