Γκέι ιστορίες – Ο αφράτος και μεγάλος κώλος μου με έκανε γκέι (2ο μέρος)

 Γκέι ιστορίες – Ο αφράτος και μεγάλος κώλος μου με έκανε γκέι (2ο μέρος)
Η συνέχεια από το πρώτο μέρος
Ήρθε κοντά μου και είπε απλώς ότι ήθελε να τον αφήσω να με γαμήσει για μία και μοναδική φορά και ποτέ δεν θα μου το ζητούσε πάλι! Μου κατέβασε το παντελόνι μου! Ήταν πολύ σοκαρισμένος που έβλεπε τον κώλο μου! Και με ρώτησε γιατί δεν φορούσα καθόλου εσώρουχα! Του ζήτησα συγνώμη και του είπα ότι δεν ξέρω το γιατί! Μου χαστούκισε τον κώλο μου 4 φορές και είπε να ρίξω μια ματιά στον τρόπο που κουνιότανε!

-Ο κώλος σου είναι μαλακός και αφράτος! Θέλω να σε γαμήσω σαν πουτάνα!

Ήμουν τόσο φοβισμένος στην αρχή! Όμως, επειδή μου έριχνε σφαλιάρες στον κώλο μου κάβλωσα! Έβγαλε τον πούτσο του έξω! Δεν μπόρεσα να τον δω καλά, απλά είδα μια αναλαμπή και εκείνος έχωσε το καβλί του μαλακά στην κωλοτρυπίδα μου και νόμιζα ότι θα πεθάνω αλλά στη συνέχεια, σιγά-σιγά ένιωσα ευχαρίστηση όταν ο Στάθης άρχισε να μου ρίχνει πάλι χαστούκια στον κώλο μου! Είχε μπει όλος μέσα μου και κουνιόταν εμπρός και πίσω και πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είχα αιστανθεί καθόλου πόνο, αλλά κάποια υγρά που έτρεχαν μέσα μου. Μου ζήτησε να κουνήσω τον κώλο μου! Και το έκανα! Ένιωσα μεγάλη κάβλα! Είπε ότι θα με γαμάει καθημερινά! Απλά απολάμβανα τώρα εκείνη την ημέρα!

Μετά από μερικές μέρες, κάποιος μου πρότεινε να βρεθούμε, λέγοντας ότι θα ήθελε να γαμήσει τον κώλο μου! Αρνήθηκα και εκείνος μου είπε ότι θα πει σε όλους ότι με γάμησε ο πιο στενός μου φίλος ο Στάθης! Ήμουν πανικόβλητος και αναρωτήθηκα πώς το ήξερε! Δεν μπορούσα να του φέρω πλέον καμμία αντίρηση! Με πήρε μόλις τελειώσαμε από το πανεπιστήμιο και πήγαμε στο σπίτι του! Ήμουν συγκλονισμένος όταν είδα ότι εκεί μας περίμεναν τα 13 παιδιά από την τάξη μας. Ήταν όλοι οι φίλοι μου! Κάθε ένας ήρθε με την σειρά και με αγκάλιασε, ενώ κάποιοι από αυτούς μου χούφτωναν και τον κώλο μου! Άρχισα να αισθάνομαι πολύ καυλιάρης που μου φερόντουσαν έτσι! Ο τύπος που μου το πρότεινε, με πήρε και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα! Πήγα μαζί του μόνο μόνο και μόνο για να απομονωθούμε από τους υπόλοιπους και πίστευα ότι θα βλέπαμε κάποιον αγώνα στην τηλεόραση!

-Μόνο να σε γαμήσω θέλω, δεν πρέπει να ανησυχείς!

Πήρε μια τσάντα από κάτω από το κρεβάτι και έβγαλε από μέσα ένα μεταξωτό μπλουζάκι με μεγάλο άνοιγμα στο στήθος και μια πολύ κοντή φούστα.Το μπλουζάκι αυτό είχε κάποια κορδόνια μπροστά που το συγκρατούσαν! Μου έδωσε ένα καινούργιο σουτιέν και βρακί και μου είπε ότι το μέϊκ άπ είναι στο συρτάρι και να πάω να ετοιμαστώ και να ντυθώ! Το έκανα όπως είπε! Έβαλα το σουτιέν και ένιωσα άσχημα, δεδομένου ότι ήταν πάρα πολύ σφιχτό, αλλά αυτό ήταν το σωστό μέγεθος για μένα, ήταν το 5! Και επάνω έβαλα το μεταξωτό μπλουζάκι αλλά εκεί είχα πρόβλημα! Τελικά το φόρεσα και άρχισα να βάφομαι. Έβαλα πούδρα, έβαψα τα ματόκλαδα μου με μάσκαρα και μετά κραγιόν!

Είμαι πολύ ξανθός και δεν είχα σχεδόν καθόλου γένεια, αλλά και το σώμα μου ήταν άτριχο επίσης! Πήγα στο σαλόνι! Όλοι σηκώθηκαν επάνω και είπαν ότι είμασταν το τέλειο ζευγάρι! Είχα την αίσθηση ότι όλοι αυτοί θέλουνε να με γαμήσουνε! Προσπάθησα να πάω πίσω, αλλά εκείνοι με ξαναγύρισαν και με τράβηξαν κοντά τους με το ζόρι! Ένας, μου χαστούκισε τον κώλο μου και είπε ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Όλοι τους με άρπαξαν και με βίασαν και πρώτος ήταν ο τύπος που μου πρότεινε να με γαμήσει και με έφερε στο στπίτι του και μου ζήτησε να του γλύψω το καβλί! Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά και το έγλυψα! Σε πολύ λίγο χρόνο θα τελείωνε. Όταν μου το είπε, δεν ήθελα να χύσει στο στόμα μου και τράβηξα το πουλί του έξω! Θύμωσε και άρχισε να φωνάζει:

-Φτηνή πουτάνα, καριόλα πούστρα!

Και έχυσε σε όλο το πρόσωπό μου! Είχα ένα άλλο τύπο από πάνω μου και μου χούφτωνε το στήθος μου! Τον κοίταξα. Ήξερε να χαϊδεύει τόσο όμορφα που αισθάνθηκα να καβλώνω. Ενώ εγώ το ευχαριστιόμουνα, ένας άλλος με γαμούσε από πίσω. Δεν αισθανόμουν καθόλου πόνο.. πραγματικά δεν ξέρω γιατί! Με γαμούσανε περίπου για 12 λεπτά και έχυναν όλοι μέσα στον κώλο μου! Ήταν η πρώτη φορά που είχα χύσια μέσα στο κωλάντερο μου. Τα άλλα 3 παιδιά μου ζήτησαν να γλύψω τα καβλιά τους, ενώ ο καθένας με τη σειρά του μου γαμούσε τον τεράστιο κώλο μου. Τα δικά τους τα καβλιά ήταν πραγματικά τεράστια και είχα κάποιους πόνους για λίγο… Έχυσαν και αυτοί με τον ίδιο τρόπο… μέσα στον κώλο μου! Όλοι και οι 13 με γάμησαν με τη σειρά και μου είχαν μπουκώσει με τα χύσια τους τον αφράτο κώλο μου. Εγώ καύλωνα όλο και περισσότερο… Έχυσα 5 φορές ενώ με γαμούσανε σαν σκύλα! Στο τέλος, είχα 6 από τα παιδιά σε έναν κύκλο γύρω μου χύνοντας στο σώμα μου και εγώ τα δοκίμαζα όλα… Είχαν καλή γεύση! Μερικοί είχαν λίγο αλμυρή όμως!

Όταν τελειώσαμε καθαρίστηκα. Και την επόμενη εβδομάδα είχα άλλα παιδιά (αυτοί ήταν τελειόφοιτοι) που μου ζήτησαν να γαμήσουν και εκείνοι τον κώλο μου. Φυσικά και αρνήθηκα. Τρεις μέρες μετά, ήρθαν άλλοι και μου είπαν ότι ήθελαν να με γαμάνε ολόκληρη την ημέρα, γιατί γουστάρουν πολύ όχι μόνο τον κώλο μου αλλά και τα στήθη μου. Χαμογέλασα και… ως συνήθως αρνήθηκα και πάλι. Ο ένας από αυτούς, πήρε το κινητό του και μου έδειξε ένα βίντεο! Κόντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή! Έδειχνε τα γαμήσια μου με τους άλλους 13 και εγώ ήμουν ντυμένος γυναικεία! Ήταν η αρχή του βίντεο που είχα δάκρυα στα μάτια μου, αλλά ακόμα δεν είχα καβλώσει και εκείνοι με χάϊδευαν. Θύμωσα με αυτά που είδα πάρα πολύ και φοβήθηκα ακόμα περισσότερο, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή!

-Αν αρνηθείς να σε γαμήσουμε, θα παίζει το βίντεο σε ολόκληρο το πανεπιστήμιο! μου είπαν.

Πήγα μαζί τους και ο καθένας με χρησιμοποίησε όπως ήθελε! Αλλά εγώ δεν το απόλαυσα! Φοβόμουν για το βιντεάκι! Μετά από ένα μήνα το βιντεάκι αυτό, ήταν στην ιστοσελίδα της φοιτητικής μας λέσχης! Ντράπηκα! Κάθε φοιτητής, τα κορίτσια, ακόμα και οι καθηγητές, είδαν όλοι το βιντεάκι.

-Αρκετά, φώναξα. Μέχρι εδώ.

Τώρα είμαι στην Σουηδία! Εργάζομαι σε μπαρ! Μου τυχαίνει συχνά να πηδιέμαι με τους πελάτες και με το θερμόαιμο αφεντικό μου! Αγαπώ το αφεντικό μου! Μου δίνει όλη την ελευθερία που θέλω στην δουλειά μου! Όσο ήμουν με την οικογένειά μου, όλο και είχα κάποια προβλήματα … τώρα δεν είμαστε σε επαφή!
Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και το ότι πήγα καλά στη ζωή μου με το να απολαμβάνω ελεύθερα το σεξ όπως εγώ το θέλω και με όποιον το θέλω. Τώρα όμως ξέρω να γαμιέμαι και το απολαμβάνω. Ο κώλος μου έχει γίνει ακόμα πιο μεγάλος! Αν είναι κάποια περιπέτεια μου λίγο περίεργη θα σας την γράψω… Απολαύστε την ζωή σας!!!!!

Πηγή: Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button