9η Ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες

Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Πώς μας επηρεάζει η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια; Πώς κάνουμε ερωτικές σχέσεις; Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία ή την πολυγαμία; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους; Ποια στερεότυπα για τους γκέι κυριαρχούν; Πώς μας βλάπτουν; Ποια εκμεταλλευόμαστε κι εμείς οι ίδιοι;

Αυτά και άλλα πολλά θέματα θα συζητηθούν στην ένατη ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρεςπου οργανώνωνει για όγδοη χρονιά φέτος το 10%, μετά την επιτυχία των οχτώ προηγούμενων ομάδων.

Πάνω από 95 γκέι άντρες έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες ομάδες αυτογνωσίας μέχρι τώρα. Η ομάδα αυτογνωσίας είναι ολιγομελής και στις συναντήσεις, ο κάθε συμμετέχων μιλά μόνο όσο και όταν θέλει.

Την ομάδα συντονίζει σύμβουλος ψυχικής υγείας. Η ομάδα ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου και συναντιέται μία φορά την βδομάδα για 8 εβδομάδες στα γραφεία του 10% στο κέντρο της Αθήνας (πλ. Βικτωρίας).

Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 60 ευρώ για το σύνολο των οχτώ συναντήσεων. Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις.

 

Δηλώσεις συμμετοχής ως 20 Σεπτεμβρίου

 

omada andrwn

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μέιλ στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 2130.22.86.36, για να κανονίσουμε μια συνάντηση.

 

 

Για τις ομάδες προηγούμενων ετών διαβάστε: Γκέι και Άντρας. Γίνεται; & Δώδεκα γκέι άντρες σ’ ένα δωμάτιο

 

πηγή: 10percent.gr

γκει γνωριμίες

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button