7 Gay άτομα από τη Χαλκίδα εξομολογούνται…

Όλοι οι καλοί χωράνε στα κρεβάτια της Χαλκίδας, μέσα από επτά ιδρωμένες ιστορίες πάθους.

To be single or not to be? 

Ο Τάκης ζει και δουλεύει στην Ερέτρια και µέχρι τα 27 του έχει κάνει µόνο µια σοβαρή σχέση. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ελεύθερος αλλά «σκλαβωµένος» από τα δεσµά του ελεύθερου sex.4-Gay-και-να-καίει

Eκτός από δυο φίλους που γνωρίζουν τις προτιµήσεις του, o Τάκης καταφέρνει να κρατάει µυστική τη σεξουαλική του ταυτότητα. Στο sex δηλώνει versatile, δηλαδή ενεργοπαθητικός και έχει ιδιαίτερη προτίµηση στα «οµαδικά αθλήµατα»! Αν και δε λέει όχι στο πατροπαράδοτο sex που περιλαµβάνει εκείνον και άλλον ένα, δείχνει µια ιδιαίτερη προτίµηση στο group sex µιας και «η ποικιλία στους παρτενέρ είναι απεριόριστη.» Σηµείο συνάντησης πριν από χρόνια ήταν η περιοχή κάτω από τη γέφυρα, όµως τελευταία προτιµά να βρίσκει ερωτικούς συντρόφους µέσα από το παγκόσµιο site γνωριµιών gaydar.co.uk που αριθµεί εκατοµµύρια µέλη παγκοσµίως, µεταξύ των οποίων υπάρχουν και κάποιοι συµπολίτες µας. Ο Τάκης προτιµά να λειτουργεί διακριτικά για προσωπικούς λόγους κι έτσι τα ραντεβού που κλείνει από το internet προσέχει να περιλαµβάνουν µόνο την Αθήνα. Όµως η ζωή είναι απρόβλεπτη και το προηγούµενο φθινόπωρο του έτυχε το αναπάντεχο. Το ραντεβού που είχε κλείσει για το σαββατόβραδο υποτίθεται ότι θα ήταν µε κάποιον από τον Άγιο Στέφανο Αττικής. Έτσι λοιπόν, όταν ο Τάκης βρέθηκε στις 9 το βράδυ στα Village του Αµαρουσίου για να συναντήσει το ερωτικό αντικείµενο του πόθου, ήρθε αντιµέτωπος µε µια µεγάλη έκπληξη: Απέναντί του είχε ένα γνωστό του από τη Χαλκίδα! Αυτό φυσικά δεν τους εµπόδισε να περάσουν µια καυτή νύχτα σε γνωστό ξενοδοχείο. «Ήταν το πιο έντονο sex της ζωής µου επειδή είχαµε αποκαλύψει ο ένας στον άλλον άθελά µας τις σεξουαλικές προτιµήσεις µας. Ο τύπος έχει τη φήµη γκοµενάκια, αλλά εγώ είχα την τιµή να γνωρίσω τον αληθινό εαυτό του», µας είπε ο Τάκης. Οι ερωτικές επαφές τους επαναλήφθηκαν άλλες τρεις φορές αλλά µην ξεχνάµε ότι ο Τάκης προτιµά να είναι ελεύθερος και ωραίος, τουλάχιστον µέχρι να βρεθεί ο γενναίος ιππότης µε το λευκό άλογο των ονείρων του.

Στην παρτούζα δυο – δυο

Ο Γιώργος από τη Χαλκίδα και ο Αλέξανδρος από τη Θεσσαλονίκη εδώ και τρία χρόνια αποτελούν ένα ευτυχισµένο ζευγάρι της διπλανής µας πόρτας.

Οι οικογένειές τους το γνωρίζουν, το ίδιο και οι κοντινοί τους φίλοι. Αυτό που δεν ξέρουν όµως είναι η τάση του ζευγαριού για ερωτικές εναλλαγές και «µπερδέµατα». «Έχουµε διαχωρίσει απόλυτα στο µυαλό µας την αγάπη και το συναίσθηµα που µας ενώνει από το sex κι έτσι απολαµβάνουµε τον έρωτα µε τρίτους χωρίς ζήλιες», µας είπε χαµογελώντας συνωµοτικά το ζευγάρι. Σκοπός τους είναι να µείνουν για πάντα µαζί, κάτι που δεν είναι ακατόρθωτο, αν τους παρατηρήσει κανείς καλύτερα. Όµως η δέσµευση χωρίς ηµεροµηνία λήξης προϋποθέτει να µη βαρεθεί ποτέ ο ένας τον άλλο. Και αυτό το κατορθώνουν χάρη στη µαγική φόρµουλα του οµαδικού sex. Τουλάχιστον δυο φορές κάθε µήνα έχουν τις άκρες τους για να βρουν ένα ωραίο παιδί και να το απολαύσουν παρέα. «Όταν βλέπω τον Αλέξανδρο κολληµένο πάνω σε κάποιον τρίτο, ερεθίζοµαι χωρίς ενοχές και ζήλιες», είπε ο Γιώργος. Στη σχέση τους κυριαρχεί ένας απαράβατος κανόνας. Δε συναντούν ποτέ κάποιον για τρίτη φορά. «Ο τρίτος για εµάς είναι κάτι σαν παιχνίδι, ή ένα ωραίο dvd που µας βγάζει από τη ρουτίνα», συνηγόρησαν και οι δυο. Το ωραιότερο αλλά και πιο ριψοκίνδυνο για τη σχέση τους τρίο έγινε στο Βερολίνο όταν επισκέφτηκαν τη Γερµανία µε ένα γκρουπ Ελλήνων τουριστών, µεταξύ των οποίων ήταν και ένας ωραίος τριαντάρης που η µατιά του έδειχνε ότι διψούσε για κάτι διαφορετικό. Μετά από πολλά υποσχόµενες φλογερές µατιές και µε τη βοήθεια της γερµανικής µπύρας, το «υποψήφιο µέλος» ήταν έτοιµο να κάνει το πρώτο βήµα στο gay sex. Το διπλό κρεβάτι φιλοξένησε για τρία βράδια τρεις άντρες έτοιµους για όλα. Ο αναµµένος τριαντάρης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του κάνοντας µια θριαµβευτική είσοδο στον κόσµο του οµοφυλοφιλικού sex. Από εκεί και µετά η αρχικώς σεξουαλική τους «συνεργασία» πέρασε σε άλλο επίπεδο, καθώς τα βέλη του έρωτα χτύπησαν κατακέφαλα τον τριαντάχρονο που ερωτεύτηκε το Γιώργο. Μάλιστα προσπάθησε να τον διεκδικήσει ανεπιτυχώς από τον Αλέξανδρο, καθώς το ζευγάρι είχε γερές δικλείδες ασφαλείας και µε την επιστροφή στα πάτρια εδάφη της Χαλκίδας, ο τριαντάρης έχασε για πάντα τα ίχνη τους.

 

Φίλοι, φίλοι… καριοφίλι!

 

Τι µπορεί να συµβεί όταν δυο άντρες, ο ένας εκ των δύο παντρεµένος, ανακαλύπτουν ότι είναι bisexuals; Μάλλον ό,τι συνέβη στην παρακάτω ιστορία.

 

Φίλοι απ’ τα παλιά, ο Μανώλης και ο Κώστας, δεν έχαναν ποτέ την ευκαιρία να συναγωνίζονται ποιος θα ρίξει πρώτος µια γκόµενα. Τυπικοί straight µε την παραδοσιακή έννοια του όρου. Όλα αυτά ίσχυαν πριν από 10 χρόνια, µέχρι που ήρθε η στιγµή της ανακάλυψης του alter ego τους. Ο Μανώλης στα 43 του και εργένης, ο Κώστας στα 39 του και παντρεµένος. Όταν ο Μανώλης χώρισε απότοµα µαθαίνοντας ότι η κοπέλα του είχε παράλληλο δεσµό, χάθηκε το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Ο επιχειρηµατίας από τη Νότια Εύβοια και κάτοικος πια της Αθήνας, µόλις είχε συνειδητοποιήσει µε τον πιο βίαιο τρόπο ότι δε µπορούσε να ελέγξει τα πάντα στη ζωή του, όπως πίστευε µέχρι τότε. Στο πλευρό του έµεινε ο καλύτερός του φίλος τον οποίο πια ο Μανώλης τον θεωρούσε επιτυχηµένο, επειδή αυτός τουλάχιστον ήταν παντρεµένος. Όταν αποφάσισαν να µείνουν στην Κάρυστο για λίγες ηµέρες µέχρι να φύγει λίγο η ένταση, εκείνες τις νύχτες ξέσπασε ένα πάθος που κρατάει µέχρι σήµερα. Η καλύτερη δικαιολογία τους ήταν ότι «έφταιγε το ποτό». Τα συνεχή ξεσπάσµατα του Μανώλη για τα ανακαλυφθέντα κερατώµατα και το ένα ποτό που έγινε περισσότερα, έστειλαν τους δυο κολλητούς στο ίδιο κρεβάτι. Στην αρχή σαν παιχνίδι µε προκαταρκτικά και όσο περνούσε ο χρόνος µε ολοκληρωµένη ερωτική επαφή. Η πρώτη φορά είναι πάντα διερευνητική, η δεύτερη επαναληπτική και η τρίτη εξαντλητική. Τρεις νύχτες πάθους σε σκηνικό Brokeback Mountain αλλά αυτή τη φορά µε «ντεκόρ» τη Νότια Εύβοια. Τη µοναδική φορά που ένιωσαν ότι το παιχνίδι είχε «χοντρύνει» σοβαρά, ήταν στο γκαράζ του σπιτιού του Κώστα στην Αθήνα, όταν η γυναίκα του παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα. Όταν ο έρωτας έρχεται, είτε είναι κανείς straight είτε gay, ο παρορµητισµός καραδοκεί στη γωνία. Τους πέρασε από το µυαλό να φύγουν µαζί για πάντα από την Ελλάδα µε προορισµό το Λονδίνο. Όµως την τελευταία στιγµή ο Κώστας έκανε πίσω επειδή δεν ήθελε να χάσει την κοινωνικά πρέπουσα οικογενειακή του κατάσταση. Η φιλία τους είχε µεταλλαχτεί σε έρωτα και ο έρωτας σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Το «πισωγύρισµα» του Κώστα για «απόδραση» από την Ελλάδα δεν κατέστρεψε τη φιλία τους. Απλώς διόγκωσε περισσότερο τη µυστική διπλή ζωή τους.

 

Κρεβάτι για τρεις

 

Μην ψάχνετε στο λεξικό του Μπαµπινιώτη την έννοια της λέξης «τριγάρι». Έχουµε το copyright και σηµαίνει τριγωνική σχέση. Όταν στο ζευγάρι «κολλήσει» τρίτος, τότε µεταλλάσσεται σε τριγάρι και η απόλαυση πολλαπλασιάζεται επί τρία, σύµφωνα µε το Γιώργο, το Γιώργο και τον Αντώνη.

 

Οι δουλειές των τριών προαναφερθέντων είναι στην Αθήνα, αλλά κάθε Σαββατοκύριακο επιστρέφουν στην γενέτειρά τους, τη Χαλκίδα. Η γνωριµία του ζευγαριού µε τον Αντώνη ξεκίνησε σαν one night stand για το οποίο µάλιστα είχαν µετανιώσει. «Είχαµε κολλήσει ερωτικά και µε τον καιρό δε µας φαινόταν πια περίεργο να κάνουµε sex οι τρεις µας». Οι ερωτικές εναλλαγές µεταξύ των τριών µπορεί να ζαλίσουν και τον πιο έµπειρο διαιτητή του τένις! Κυρίως τις πρώτες ηµέρες που έφυγαν και οι τρεις µαζί για διακοπές, οι υπόλοιποι ένοικοι του ξενοδοχείου είχαν ακούσει τα ακατονόµαστα. Όταν αργότερα ο Κώστας µετακόµισε στο σπίτι των Γιώργηδων, µαζί µε τα αγαπηµένα του cd έφερε παραµάσχαλα και τον έντονο ερωτισµό του, ο οποίος επεκτάθηκε σε ακόµη πιο τολµηρές προτάσεις. Έτσι λοιπόν, όταν ο Αντώνης τους πέταξε την ιδέα να απολαύσουν τον έρωτά τους στο Άµστερνταµ, η ιδέα στην αρχή δεν ακούστηκε άσχηµα. Μπορεί το ζευγάρι να είχε extreme ερωτικές επιλογές, όµως δεν ήταν έτοιµο να µεταναστεύσει στην Ολλανδία ακολουθώντας το σχέδιο του Αντώνη. Τελικά η φύση «διόρθωσε» τα πράγµατα και επανήλθε η λογική εξέλιξη της κατάστασης. Ο Αντώνης έφυγε για πάντα στην Ολλανδία και οι δυο Γιώργηδες συνεχίζουν ακάθεκτα την αναζήτηση του γκέι γκράαλ σαν σύγχρονοι Ιντιάνα Τζόουνς της ερωτικής απόλαυσης. Αλλά αυτή τη φορά οι δυο τους, χωρίς να χρησιµοποιούν κάποιον τρίτο για «δεκανίκι».

 

Νέα γυναίκα μόνη, ψάχνει γυναίκα

 

Η Ελένη είναι 27 ετών, εργαζόµενη σε διαφηµιστική εταιρεία και πηγαινοέρχεται µεταξύ Χαλκίδας και Αθήνας. Παρακάτω θα µάθετε γιατί.

 

Ο µόνος λόγος που αποφάσισε να ζήσει εκτός Εύβοιας είναι τα κουτσοµπολιά που είχαν αρχίσει να την περικλείουν επικίνδυνα. «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγµα από το να µη µπορείς να ζήσεις τη ζωή σου έτσι όπως εσύ θέλεις και να σου βάζουν οι άλλοι περιορισµούς», µας είπε η παλιά της συµµαθήτρια που πάνω κάτω ξέρει την πραγµατική φύση της. Η Ελένη έχει επίσης και κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που την κάνει ξεχωριστή και επιθυµητή. Δε µοιάζει ούτε µε τις «λεσβίες» πρωταγωνίστριες ταινιών που προορίζονται για τους straight, αλλά ούτε και µε την κλασική εντύπωση του κόσµου που πιστεύει ότι οι λεσβίες έχουν συµπεριφορά νταλικέρη, όπως στην ταινία «Για όλα φταίει το γκαζόν». Είναι µια καθηµερινή γυναίκα µε µετρηµένες ερωτικές συντρόφους στο ενεργητικό της. Η ίδια καλύπτει καλά την προσωπική ζωή της και τα λίγα που γνωρίζουµε τα µάθαµε από παραπλήσιες και έγκυρες πηγές. Για την Ελένη η διαδικασία της διείσδυσης στον κόσµο των λεσβιών δεν έχει πρωταρχικό ρόλο. Αυτό που αναζητά µια λεσβία είναι η συναισθηµατική επαφή µε την παρτενέρ της που συντελείται µε τα αγγίγµατα των δυο γυναικείων κορµιών.  Η καλύτερη σεξουαλική σχέση που είχε µέχρι τώρα αναπτύχθηκε µε µια γυναίκα που της έµαθε ότι η πραγµατική λεσβιακή συνεύρεση εκδηλώνεται µε φιλιά, χάδια και γενικά µε ό,τι θεωρείται προκαταρκτικό του sex. Αν και στην αρχή τα ερωτικά βοηθήµατα δε χρησίµευσαν στην επαφή τους, κάποια στιγµή η ερωµένη της πήρε την απόφαση να βάλει µπαταρίες στο δονητή της! Αυτό ήταν κάτι που της δηµιούργησε αρνητικά συναισθήµατα µε αποτέλεσµα να σπάσει κάτι µέσα της. Ο δονητής για εκείνη αποτελεί ανδρικό σύµβολο, κάτι το οποίο δεν την αφορά και προτιµά να απουσιάζει από το σεξουαλικό της ρεπερτόριο.

 

Αεροπλανικό τρίο

 

Μια πρώην λεσβία. Ένας σύζυγος µε απραγµατοποίητες οµοφυλοφιλικές φαντασιώσεις. Ένας πιλότος που όλα τα σφάζει και όλα τα µαχαιρώνει. Όλα αυτά σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ερωτικού παροξυσµού που σερβιρίστηκε στο εξοχικό τους κοντά στη Λίµνη Ευβοίας.

Όταν ο σύζυγος της 30χρονης άρχισε να µοιράζεται τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του µε τη σύζυγό του, δε φανταζόταν ότι ένας πιλότος θα τους τις απογείωνε! Η Άρτεµη (η σύζυγος) θέλησε να κάνει πράξη τα όνειρα του άντρα της ψάχνοντας µάλιστα η ίδια το τρίτο άτοµο που θα προσέθετε το «αλατοπίπερο» στη σχέση τους. Το ιδανικό συζυγικό «συµπλήρωµα» βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη, ενός πιλότου µε άψογες γνώσεις «αεροπλανικών». Το ραντεβού κλείστηκε σε κάποιο καφέ των Αθηνών και από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας µας τα έβρισκαν. Κανόνισαν να φύγουν για Σαββατοκύριακο στη Λίµνη, απ’ όπου κατάγεται ο σύζυγός της. Μπορεί να µην επισκέφθηκαν την Αιδηψό, αλλά ξεδίψασαν για δυο νύχτες κλεισµένοι στο εξοχικό του ζευγαριού! Όταν έφτασε η πολυπόθητη στιγµή για το Νίκο, που θα ενέδιδε επιτέλους στο αντρικό sex, τα πράγµατα δεν ήταν απλά και ο πιλότος ήξερε καλά πώς να τον εκπαιδεύσει παρουσία της συζύγου. Ο Νίκος µπορεί να εκπλήρωσε τη φαντασίωσή του µε το Γιάννη, αλλά αυτό δε συγκρινόταν µε τίποτα µε όσα ακολούθησαν και διαδραµατίστηκαν µπροστά στα µάτια του! Ποια ήταν η συνέχεια;  Όταν ο πιλότος και η Άρτεµη άρχισαν να κάνουν έρωτα µπροστά στα µάτια του Νίκου, ο σύζυγος συνειδητοποίησε ότι αυτή η εικόνα τον «έφτιαχνε» περισσότερο κι από το sex που είχε προηγηθεί µε τον πρόθυµο Γιάννη. «Δε θέλω τίποτα περισσότερο από το να βλέπω το Γιάννη να το κάνει µε τη γυναίκα µου», δηλώνει ο θερµόαιµος σύζυγος. Το Σαββατοκύριακο κύλησε µε ερωτικές εναλλαγές από το Νίκο στην Άρτεµη και από την Άρτεµη στο Νίκο. Η ερωτική παραζάλη ήταν δυνατότερη ακόµη και από το µεγαλύτερο κενό αέρος µέσα σε αεροπλάνο.

 

Η «επιστροφή» του άσωτου gay

 

Για το Σπύρο δεν είχε ποτέ τεθεί θέµα αν είναι gay ή straight. Η ετεροφυλία του ήταν αδιαπραγµάτευτη. Τουλάχιστον µέχρι να γνωρίσει το συνάδελφό του µε τον οποίο ανέπτυξε σχεδόν αµέσως µια πολύ στενή φιλική σχέση.

 

Aν και ο Γιώργος µπορούσε να ελκύσει ερωτικά όποια γυναίκα ήθελε, δεν αµφισβήτησε ποτέ τη ροπή του προς το αντρικό φύλο. Ακόµα και το επάγγελµά του ήταν από τα πλέον αρρενωπά και τον τριγύριζαν κυρίως άντρες. Πάντα προσεκτικός στο χώρο εργασίας του, δεν έδωσε ποτέ αφορµή για σχόλια και υπόνοιες. Η γνωριµία των δυο αντρών ήταν καταλυτική, κυρίως για το Σπύρο, που δεν είχε καµία εµπειρία µε άλλο άντρα µέχρι εκείνη τη στιγµή. Ο Γιώργος και ο Σπύρος χρησιµοποίησαν ως δικαιολογία την κατανάλωση αλκοόλ για αυτό που επακολούθησε. Τα πράγµατα ήρθαν φυσικά αλλά κατέληξαν «αφύσικα». Η έξαψη των ερωτικών επαφών τους στις αρχές ήταν πρωτόγνωρη για το Σπύρο και έγινε εντονότερη αλλά κάτι έλειπε από την ερωτική πράξη. Ο Γιώργος τον «µύησε» στα πιο τρελά ερωτικά κόλπα εξερευνώντας ο ένας το σώµα του άλλου χωρίς ενδοιασµούς. Όµως ο Σπύρος, σαν καθαρόαιµος straight, δε συµµετείχε «ολόψυχα» κατά τη διάρκεια του sex. Ό,τι γινόταν µεταξύ τους ήταν αποτέλεσµα της βαθιάς τους φιλίας που πήρε τη µορφή σαρκικού έρωτα. Αυτό που τους ένωνε ήταν πιο βαθύ. Παρά το γεγονός ότι ο Σπύρος ανταποκρινόταν σε οποιαδήποτε ερωτική πρόταση του Γιώργου, στην πραγµατικότητα λειτουργούσε µηχανικά. «Μου έδινε την εντύπωση ότι δεν ήταν εκεί κάθε φορά που κάναµε sex. Απλά, για πρακτικούς λόγους δε µπορούσαµε να συνεχίσουµε τη φάση», είπε ο Γιώργος. Ο πρακτικός λόγος ήταν ότι ο Σπύρος ήταν straight µε µια µικρή gay «αναλαµπή». Και όπως κάθε αναλαµπή, έτσι και αυτή εξαφανίστηκε σα µια φλόγα που σβήνει όταν την καταβρέχει κανείς. Και µάλλον δε χρειάστηκε και πολύ νερό(;) για κάτι τέτοιο!

πηγή: square.gr

γκει τηλεφωνικο σεξ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button