3 χρόνια Checkpoint: The Party

Τρία χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε με ένα μεγάλο party με επίσημους καλεσμένους εσάς, που μας αγκαλιάσατε και μας στηρίξατε όλον αυτόν τον καιρό. Ένα party που μόνο καλό θα προσφέρει, αφού ΟΛΑ τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για τη δημιουργία νέων πρωτοβουλιών ενημέρωσης από το Checkpoint για το 2016. Εκεί θα βρίσκονται και οι εθελοντές μας,οι οποίοι θα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ποτά, σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Εσείς αρκεί να προμηθευτείτε στην είσοδο το ειδικό κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης αξίας 10 € που θα σας εξασφαλίζει τη ΔΩΡΕΑΝ κατανάλωση από το Open Bar.
To party για τα 3 χρόνια του Checkpoint στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, από τις 22:00 – 05:00, στον υπόγειο χώρο (Level -1) του Apartment club στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, στο Γκάζι.

checkpoint

Όλοι μαζί οι άνθρωποι του Checkpoint και της Θετικής Φωνής, οι συνεργάτες, οι εθελοντές, οι φίλοι, οι γνωστοί, σαν μία παρέα, θα είμαστε εκεί για να γιορτάσουμε τα τρία χρόνια που πέρασαν, αλλά και για όλα όσα θα έρθουν στα επόμενα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του περιοδικού antivirusγια τη διοργάνωση του event, καθώς και τους χορηγούς Jagermeister &DUO, τους υποστηρικτές Shark energy, Badoit, Frurtop, I Love Cupcakes και τα μέσα ενημέρωσης LIfo, Metropolis, Planetromeo,Poshfashion, Gayworld.gr, Gayhellas.gr, Gayguide.gr, 10% καιLesbian.gr.

Event Link

 

Πηγή: 10percent.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button