11528 – Δίπλα σου

ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 11528  για λεσβίες, γκέι, αμφί, τρανς, τις οικογένειές τους και εκπαιδευτικούς
Η Γραμμή λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 13:00 το μεσημέρι με 21:00 το βράδυ. Οι κλήσεις είναι ανώνυμες, εμπιστευτικές, δεν καταγράφονται και όσες πραγματοποιούνται από σταθερό τηλέφωνο έχουν χρέωση αστικής μονάδας. Μπορείτε να καλέσετε από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο σχηματίζοντας τον πενταψήφιο αριθμό 11528. 

11528
Στο τηλέφωνο απαντούν εξειδικευμένες και εξειδικευμένοι ψυχολόγοι αναφορικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου. Η ψυχολογική στήριξη, η παρέμβαση στην κρίση και η έγκυρη και ασφαλής παραπομπή σε συνεργαζόμενους φορείς αποτελούν τις τρεις κύριες υπηρεσίες της Γραμμής.
Η Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528 υλοποιείται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Καταπολέμησης των Διακρίσεων βάσει του Σεξουαλικού Προσανατολισμού και της Ταυτότητας Φύλου: Πρόληψη και Παρέμβαση», η δημόσια παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τον χώρο και την ώρα διεξαγωγής της.
Αρμόδιος φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος (ΟΛΚΕ) και εταίροι είναι οι οργανώσεις «Θετική Φωνή», «Athens Pride» και «Thessaloniki Pride». Οργανισμός υποστήριξης και χρηματοδότησης του έργου είναι το «Αλληλεγγύη – Solidarity Now».
 
Κάντε LIKE και στη σελίδα στο Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button